Srfclkkl Sabrettim 6+2 de hastaneye gittim hem keseyi ve bebişimi gördüm hemde vajinadan ultrasonla kalbini dinledim bir ay sonra gel dedi bir haftam kaldı bebişimi tekrar görmek için sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdi 9+4’üz 🥰
MorKelebek54 BusenurOzkan- ben tam 5+0 ken gordum suan da da 6+1 , 12 gun sonra da kalp atsini icin gidicez o zaman bebegi de giruruz dedi doktorum
Ceviz6550 BusenurOzkan- 8.haftada net birsekilde bebeğimi gördüm ve kalp atışlarını duydum benimki geç döllenme olmuş o yüzden biraz geç gördüm
Dogan-ca29 BusenurOzkan- 7 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu ilk kontrol de hem bebeği hem kalp atışını gördük bizde
mutlugebe_38 Haftada öğrendim. Ama hemen hastaneye gitmedim. Bilerek 8. Haftada gittim hem keseyi gördük hem kalp atışını duydum.
SimalCinkaya BusenurOzkan- 6. Haftada doktora gittik ilk. Kese de vardı bebek de minicik fasulye kadar görünüyordu
An53 BusenurOzkan- Ben 4+4 te gittim sadece kese vardı 4+6 da yolk sac oluşmuştu boş gebelik değil dedi 5+6 da hem bebeği gördüm hem kalp atışını duydum
Asure123 Ben hamile olduğumu 8. Haftaya yakın öğrendiğim için direkt görmüştük kalp atışıyla beraber 🙈
vldntrgl BusenurOzkan- 4+6 da gittim kese var çok küçük belli belirsiz demişti. Sonra siz gibi 5+4 gittim çok şükür kese düzenli ve güzel büyümüş boş gebelikte değil yolk sac var onun dibinde gelişecek bebek dedi şimdi pazartesi tekrar gideceğim 6+4 oluyorum o zaman inşallah kalp atışı 🙏🏻 hepimiz inşallah gümbür gümbür duyarız kalp atışlarını sağlıkla da kavuşuruz 🫶🏻🤲🏻
Petekcee BusenurOzkan- 5. Hafta da keseyi gördük 6. Hafta da miniği gördük silik silik belirsiz şekilde 7. Hafta da kalp atışına baktık ama çok uzaktan geliyordu belli belirsiz 8. Haftada tam anlamıyla kalp atışını dinledim şekli de tam bir fasülyeydi 😅
EdaninBebegi Petekcee banada doktor 6. Hafta kalp atışı yavaş gözüküyor dedi , 8. Haftda bidaha gideceğim. Endişelendim normale döner mi diye. Sizde de mi buna benzer şekilde olmuştu?
NewMom___ @BusenurOzkan- kese 5+5 bebek ve kalp atışı da 6+6 da gördük endişelenmene hiç gerek yok çok minik haşhaş kadar oluyor bu haftalarda gözükmemesi normal doktorumda öyle demişti ama dedi içindeki sıvı oluşmuş merak etme dedi daha sonra cagirdiğinda gördük zaten ♥️