Selam kızlar puset örtüsü alacağım beğendim ama 580₺ bana çok geldi kullanışlı bişey mi yoksa bi iki ay kullanıp atılıyor mu bi köşeye ona göre yoksa uygun ucuz bişey alıcam
Puset örtüsü kaç ay kullanılıyor
Afzv benim bebeğim kış bebeği koruyacağını düşünmüyorum açıkçası. Bir de doktorlar tavsiye etmiyormuş bebek içeride havasız kaldığı için. O yüzden tercih etmedim.
Ben örtü almadım, doktorlar tavsiye etmiyor
Afzv Aslına bakarsak iyi bir şey değil, çünkü bebeğin pusetin içine koyup üstüne de örtü örttüğünüzde içerisi hamam gibi oluyor Allah korusun bebek havale geçirir. İlk çocuğumda almıştım ama ikincide kullanmıcam. Çok ihtiyaç olursa tülbent gibi ince bir örtü serilebilir üstüne
Afzv Eylül dogumlu kızımda sadece ilk 3 ay kullandık o kadar 🙄
BuseVeMinikleri benim bebeğimde kış bebeği canım
Ona dikkat ettim bende hava alınacak yerleri mevcut ama bilemedim fiyatı yüksek geldi çünkü bana ama çok güzel 😂
Kış bebeği ise çok işe yarıyor ama yazın asla kullanma
Kukulikukuli12 hadi ya gereksiz o kadar para vermek o zaman baya da güzel bişi yumuşacık yazmış herkes ama uygun bişi de iş görür o zaman
TubaEraslan Allah nasip ederse aralık sonu ocak başı gözüküyor ama Allah bilir en doğrusunu sence hazirana kadar kullanılır mı
Afzv valla ben almadım müslimlerin örttüm zten 1defa kontrole bır defada sağlık ocağına gttım zten kndı aracımız var hiç gerek olmuyo 31agustosta doğum yaptım zten kış bebegı bıyerede gıdemeyecegız havalar soğuyo bana göre gerek yok müslim daha iyi olyo
Afzv şimdi aylar eskisi gibi değil ne zaman ısınıp soğucağı belli olmuyor ama kullanılır ben nisan sonunda doğurdum mayıs Haziran kullandım
Bence hem puset örtüsü hemde emzirme örtüsü olarak kullanılan ürünler var onlardan tercih edebilirsin kışın evden arabaya götürene kadar bile üşür bebek o sırada örtersin sonra emzirme ihtiyacında kullanırsın ben ilk bebeğimde öyle yapmıştm şimdi tekrar hamileyim kullanıcam aynı zamanda puset örtüsüde var ama onu bir kaç kullanınca çıkarabilirim muhtemelen
Afzv bende bugün aynı fiyata sordum Instagram da isimli felandi ama bencede çok yüksek zaten maddi duruma göre değişir ama bebeğe alınan şeylerin o kadar pahalı olmaması gerektiğini düşünüyorum trendyolda daha uygunlar var onları tercih edeceğim sanirim
Afzv yok canım onun yerine Müslüm örtü al büyüklerinden o yeterli bence zaten puset ustu örtülmesi çocuğun icerde havasız kaldığı için pek doktorlar onermiyor ama avmye falan gidiyorken Müslim bez ortuyordum hem ince hemde klima falan çarpmasın diye
Afzv Yani müslin örtü VS de onun yaptıgını yapar cok da gerekli değil hele ki 500 verecek kadar 😏