Diclemahmut renkli ultrason olarak mi yapiolar devlettin cihazları yetersiz dedi o yüzden hiç araştırma içine girmedim acikcasi
    Megi devlette ayrintili var sagligini merak ediyosan her seyine bakiyolar ama dort boyutlu yok hani su yüzünü cektikleri. onun icin de sonomarı öneririm gecen ay yaptirdik tek bebek 250 sanirim arkadas ikize 300 verdi. yarim saat kadar anlatti doktor bey herseyini gosteriyo size parmaklarina kadar (devlette kendileri bakiyo size bi sorun varsa soyluyolar, yoksa şu eli şu ayağı diyen gormedim) sonomarın digerlerinden farki o gun bebek yuzunu donup guzel resim veremediyse istediginiz bi gun tekrar gidip ucretsiz olarak resim aliyosunuz.
    • Megi bunu yanıtladı.
      busralivaa tesekkur ederim canım bende esentepe gidiyorum orda fiyat 350 sırf merakıma araştırıyorum çünkü bir arkadaşım aynı taramaya hayat hastanesinde 85 lira verecekmis onu algılayamadım hayat hastanesine arıyip sorduğumda telefonda bilgi vermiyor o yüzden çok kafam karıştı
      ben çekirge dorukta yaptırdım randevu alırken 225 demişlerdi 19 kasım’da gittim zamlanmış 300 ye yaptırdım

Megi
      Doğru hayat hastanesinde telefonda bilgi vermiyolar ama ben 186 tl olarak bilgi almştm bi kaç gn snra gidicem oraya doktorumda orda zatn bna uygun gelmişti araştırın isterseniz
      Bir arkadaşımda orda hilal hanıma gidiyor çok memnun ama ona 85 demişler bir hata var sanırım
      Megi Doruk yildirim 175 TL yaptrmadm daha
      Jimer 350 cd ve renkli resimde veriliyomuş