Ysrr-skrr Kiwitoveannesi Büyüdü göğüslerim hassasiyetim de çok ama kararma olmadı 8+ 5 haftadaym suan
Kiwitoveannesi Ysrr-skrr herkezde kişiden kişiye değişiyor benim ilk dogumumda doğumdan sonra kararmisti doguma kadar pespembeydi Bi çıktı doğumdan kapkara olmuş uçları
Ysrr-skrr Kiwitoveannesi korkularım var iki kere düşük yaptım ve cevremdekiler kararması lazm diyip duruyor . Yolunda gitmeyen bir gebelik mi diye düşünüyorum Allah korusun
Hediye_handur Benim ilk oğlumda karardı, doğum yaptm kararması geçmedi, simdi ikinciye hamileyim biraz daha kararmış umarım gecer, benim de canım çok sıkılıyor bu duruma.
Anneadayiii__ Ysrr-skrr 12 haftalık hamileyim benimde bundan bir kaç hafta önce kararmaya be şişmeye başladı
cevriye35_ Ysrr-skrr Neden endişelisiniz annelik için bu normal 36 haftalığız baya kahverengi oldu sonrasında pembeleşiyor korkmayın kalıcı bir dönem değil
Merve_vrl Ysrr-skrr Tedirgin olmanı gerektirecek bir şey yok ki.. Bu yaşadığımız bir süreç ve gelip geçecek Allah’ın izniyle. Ben kaçıncı hafta böyle oldum hatırlamıyorum ama düzelecek bişey için kendimi de zihnimi de yoramam. Sen de öyle yapmalısın bence.
Ysrr-skrr Merve_vrl asla kendimi vücudunu düşündüğümden değil. Sadece. Yolunda giden bir gebelik mi o yüzden tedirginim. Kontrolüm haftaya daha
elifserra00 Ysrr-skrr göğüs, koltuk altı, genital bölge kararması, karın çizgisi, tüylenme bunların hepsi doğal ve genellikle geçici şeyler dert etmeyin 🙂 benim ikisinde de hiç biri olmadı ama olan tanıdıklarım var hepsi zamanla normale döndü
Ysrr-skrr elifserra00 hepsine razıyım yeter ki sağlıklı bir sekilde kucagima alaym . İki kere kötü gebelik geçirdim. Korkum bu yüzden
Kiwitoveannesi Ysrr-skrr kişiden kişiye değişen bursey bu bazı kadınlarda llla kararması olacak diye birsey yok canım kararma olmayınca kötümü gidiyormuş hersey sen içini ferah tut
Gmzgkck_ Ysrr-skrr hiç alakası yok canım 10+4teyim öğrenmeden önce gerginlik vardı gögüslerimde şuan ne renk ne büyüme ne acı hiç bisey yok. Her gebelik farklıdır bunu söyleyenler neye dayanarak söyleyip canını sıkmış anlamadim ama koca karı hurafesi bence. Stres çok önemli gebelikte güzel düşün güzel olsun.
elifserra00 Ysrr-skrr başkalarının dediklerine bu kadar takılırsan o 9 ay sana zehir olur hiç duyma hiç de alakası yok bunlarla gebeliğin sağlıklı veya sorunlu olmasının. Keyfini çıkar 🥰
Merve_vrl Ysrr-skrr Umarım yolunda gidiyordur her şey🌸 olsun,az kalmış kontrole. Cinsiyeti belli mi ?