TugcEsila 11-11 ilk gebeliğimde özeldeydm ozelde dogum yaptm felan ama simdi sehir hastanesine gidiyorm kontrllere :)
Elfyns 11-11 24 haftaya kadar devlete gittim ama özele geçtim enfeksiyon kaptım hep tuavletlerinden falan idrar yolunda enfeksiyon çıktı özelden çok memnun kaldım tabi bütçeniz el veriyorsa özel nimet bence
Aslanmommm İlk 2 ay devlete gittim sonra hep özele ve devlete gittiğime çok pişmanız enfeksiyon kaptım hâlâ da geçmedi sürekli tekrarlıyo
Feyzabeyoglu 11-11 ilk gebeligimde özele gidiyordum. Simdi ikinci gebeligim. Özeldeki doktorum devlete gecti ona gidiyorum özeldeki gibi muamele görüyorum cok şükür 🙏🏻 Doktor cok önemli özel devlet fark etmiyor valla
Feyzabeyoglu Meryeminannesi20 ben Zonguldakta yaşıyorum. Doktorumun adi Onur Dalay😊 Sirf onun için ilçemdeki hastaneye değil merkezdeki onun olduğu hastaneye gidiyorum
Meryeminannesi20 Feyzabeyoglu istanbul dersiniz diye çok heyecanlanmıştım☺ ama adınıza sevindim iyi bir doktorunuzun olması
11-11 Benim için de doktor çok önemli anlaşabilmem o ilk enerjiyi almam lazım yoksa hiç gitmek istemiyorum
esra1312 Özele gidiyorum ama doğumu kesinlikle şehir hastanesinde yapacağım. Şartlar uygun olsa bile sezeryana yönlendirdikleri için özelde doğum istemiyorum
Canseel13 esra1312 aynı düşğncedeyim 35.haftamda özeli bırakıp devlete geçtim bebek gibi bakıyorlar çok memnunum ve tertemiz hastane