Sumeyyeyldz bi gün nöbet gününde gittim oflayak puflayak muane etti b12 100 altındaydı sen böyle ayakta duramazsın devletin tahlilleri yanıltır dahiliyeye göster diyip umursamadı iğneyi o yazabilirdi kızımda kd doktorum yazmıştı ve bayram giriyo araya nerde randevu bulup gidicektim korktum çok düşük olunca şansa uzakta olsa bi hastanede buldum randevu, 16. Haftadan sonra 2 ay sonra görüşüz dedi 20 haftada perinatolojim vardı ikiz gebelik detaylı ve kan ilacı falan vermedi 24. Haftaya kadar dayanamadım yazdım yine kan ilacı magnezyum başlıcakmıyız geliyim mi diye gelmene gerek yok sağlık ocağına yazdır dedi ilaç önerisi istediim farketmez dedi yani baştan savma iş yapıyo gibi geldi ikizim bide elektrikte alamamış olabilirim, ilk keseyi gördük ben korkuyodum terkrar kontrole gittim 1 hafta sonra muane sırasında 2. Kesemi var orda dedim yoo dedi sonra evet burda bi kese daha var dedi ben görmesem görmücekti sanırım övgüler yüzünden gittim ama çok beğenilmiş herkez sümeyye sümeyye diyince ilgiden sıkılmış bi dr dönüşmüş gibi ama bi ark önerdim memnun kalmıştı siz bilirsiniz tabi,