cansuterz Kbrnrmrt en son 2 hafta önce gittim 800₺ muayene, doğum ücreti de 15000 diye biliyorum değişmediyse
Cgllay Amigurumi ilgi hastanesinin doktorları pek iyi degildir ama hangi doktora gidiyorsunuz merak ettim kardesim orda oturuyor, süreklide kavga gürültü cıkan ve basılan bir hastane acıkcası
Amigurumi Cgllay Gülhan hanım vardı çok iyiydi hala ortamı bilmiyorum. Normal doğum da falan çok iyiydi ama Şuan ne durumda bilmiyorum.
Kbrnrmrt cansuterz Tamam teşekkür ederim. Sizin doğum ne zaman bir de hastane vatsap grubuna girdiniz mi
ilkmommylikheyecani Gop başarı hastanesi selime demirtaş çok memnunum tavsiye üzerine gittim resmen her gittiğimde detaylı ultrasonda gibi tek tek gösteriyor bana heryerini ayak parmaklarından akciğerine kadar
Feyza_d ElifNilMom elif hanım merhaba, o günden sonra dediğiniz aklıma takıldı yaşadığınız bişey mi oldu
Ebru3439 Demetgd nift yaptırdığım için ikili üçlü tarama testleri düşüldü 30bine anlaştık biz açıkçası aralık ocakta fiyatların daha da artacağını düşündüğümüz için doktordanda memnun olunca yaptırdık
Seval2468 Demetgd doğum paketi yok hastanede . 850 muayne 160 nts. Normal doğum 15 bin zorunlu sezeryan 17500. İki oglumuda orada Atilla hocada normal doğum olarak doğurdum. İkinci oğlumu 1 ay önce hatta kesinlikle tavsiye ederim .
znkara nursanyildiz evet hastaneden de çalışanlardan da memnun kaldım doktorum ayrılmasaydı yine doğumumu orda yapardım