MirsT Çakışan gebe arkadaşlarım nasıl gidiyor? Ben öğretmen olduğum için bu ikimci haftam ama çok yoruluyorum sanki 😅 28. Haftadayım Adana sıcak ondan mı bilmiyorum 🤷🏻♀️ ya da 2.5 yaşında oğlumda var onun mu etkisi bilmiyorum. Sizde durumlar nasıl ?
Hzzz MirsT maşallah hem tecrübeli hem hamiş hem çalışan anne çok açık ve net söylüyorum 25.haftamdan itibaren hamile oldugumu anlayip cok zorlandım.Hele son trimestr fenaymış analık burada başlıyor sanırım..Allah izin verirse 3hafta sonra ayriliyorum izne
Linaa90 MirsT benim tam denk geldi seminer haftasının son günü doğum iznim başladı :) istesem denk getiremezdim herhalde seminere 1gün gittim sağolsun müdür sen gelme zaten izne ayrılcan dedi senin zamanlarında yaz tatiline girmiştim öğretmen arkadaşlar ocakta hamile kalsın 🤣🤪
busesen MirsT Dört gözle 7 ekimi bekliyorum 32 olayım da izne ayrılayım diye. Şuan 28+3teyim ben de. İş güvenliği uzmanıyım devamlı fabrika ziyaretleri yapıyorum araba kullanıyorum akşam eve gelince yemek yapmaya halim kalmıyor 🥹🥹
Elt60 MirsT 30+5 haftalığım. Öğretmenim ben de. Haftaya doğum iznine ayrılacağım nasipse. 2.sinifa giden bir kızım var. Onunla da daha rahat ilgilenebilmek için 37.haftayi beklemek istemiyorum.
Mylittlemermaid 4 yaşında kızım var, 16 haftalık hamileyim ve öğretmenim çalışıyorum, son haftaya kadar çalışacağım ikinci dönemi kapatabilmek için 🙈
Jaleisik 32 haftalık hamileyim markette calisyorum çok şükür kendimi çok iyi hissediyorum 37 ye kdr çalışmak istiyorum🥰
Cnscns123 Benim sürekli ağrılarım sancılarım oluyor. Bazen karnım yırtıliyor gibi ağrıyor. Yatınca geçiyor kalkınca geri başlıyor. Çok zorlanıyorum 16 haftayiz.
MirsT Linaa90 planlı olsa ah 😅😅 bu sürpriz oldu 1. Çocuğumu 8 martta planlı nasip etti Rabbim bu bize sürpriz oldu 😅😅 asla kimseye korunurken de oluyor deyince inanmamazlık etmeyin asla 🙅♀️ ben hiç inanmaz bu işin kazası mı olur derdim olurmuş
Kvsr_cvlk busesen bende 7 ekimi iple çekiyorum vücut olarak yorucu bir işim yok ama insanlarla uğraşmak da ayri bir zor zaten hassasim az karşi çıksınlar oturup ağlicam bir gelsede dinlenmeye çekilsek 😁😁
busesen MirsT malesef aktif olarak devam edemeyeceğim işe. Çünkü bebişe bakacak kimse yok. Çalışıp alacağım maaş kadar bir maaşı da bakıcıya vereceğime kendim büyüteceğim.
Elt60 MirsT 2. Dönem de ücretsiz izne ayrılacağım nasipse Haziran ayına kadar. 11 Ocak da iznim bitiyor. Bu şekilde yılı kapatmayı düşünüyorum ben de.