Matmazelbebi Egeminannesi Ben bana da çok düşkün olsun istiyorum. Hatta biri falan sevince geri bana gelmek istesin🤣🤣
Egeminannesi Matmazelbebi inan ki iyi bsy değil 😅😅😅 kaynanamlar köyde pek görmüyoruz bende ikinciye hamileyim gidip gelmiyoruz çocuk da görmüyor 18 aylık oğlum gitmiyor onlara hiç 😅 bazen diyorum alın bakın fln ama gitmiyo
Matmazelbebi Egeminannesi Aman daha iyi gitmesin boşver ya 😂🙈Deyip çocuk doğunca 180 derece dönerim 😅🥲Ama bilmiyorum ya bana çok düşkün olsun istiyorum ilk olduğu için sanırım 🤭
Svd12345 Matmazelbebi aşırı düşkün. Beş dk da bir gelip öper annem der, babası da öpmek için saatlerce uğraşır yalvarır bir kez öpım dye 🤣2.5 yaşında, Smdi ikinci oğluma hamileyim.
Matmazelbebi Svd12345 Ah işte tam istediğim 😍 Beni arasın beni istesin ben ben ben hep ben 🙈🙈 Kesin babasına düşecek kız çocuğu çünkü 🥺Ama olsun ailesini sevsin de ister ben ister baba 🤭🐣
Svd12345 Matmazelbebi düşkünlük başka bişe, hiç sevmemesi bska bişe . Sağlıklı olsun ailesiyle mutlu olsun gerisi hiç önemli değil ♥️