Matmazelbebi Merhaba Hamişler😍Bebişlerinizin Cinsiyetini merak ediyorum 🐣Forumda hangi Bebişe hamileler var toplanın sayımızı bilelim🙈🤗💕Bebişlerin cinsiyeti ne😂Hep sokakta rastgeldiğimiz teyzeler mi soracak…🙈
Baharoloji Matmazelbebi ben kız senesi olduğunu düşünüyorum 3 arkadaşımla beraber kızlarımıza hamileyiz
mho0910 Matmazelbebi ben yengem ve kuzenimin eşi hamile üçümüzde erkek 😂ve yengemle hamilelik haftalarımız günlerimiz aynı
Kubrademirli Matmazelbebi benle birlikte etrafımda 3 hamile vardı hepimiz kız biri doğurdu sıra bende 😂
Matmazelbebi Egeminannesi Belki bundan sonraki kız olur🙈Tabi üçüncü ister misiniz bilmiyorum💕Ama oğlan çocukları anneye düşkün oluyor. Kızım bana çok düşkün olmazsa diye korkuyorum bende🥺
Matmazelbebi mho0910 Hey Maşallah😍🧿🧿🧿 Kız senesi mi derken sizde de erkek senesi gibi olmuş 😍😂Durum eşitlenecek gibi
Svd12345 Matmazelbebi aşırı düşkün. Beş dk da bir gelip öper annem der, babası da öpmek için saatlerce uğraşır yalvarır bir kez öpım dye 🤣2.5 yaşında, Smdi ikinci oğluma hamileyim.
mho0910 Matmazelbebi ben hala kız hissediyorum ama 😂niyeyse severken arada kızım diye kaçıyor ağzımdan ala ala diyorum Allah mı söyletiyor acaba falan 😂bitane oğlum var bu ara 2. Hamileliğim
Matmazelbebi Kubrademirli Maşallah sizinde hep kız gitmiş kız senesi olduğuna inanmaya başlayacağım yavaştan🙈
Mln Matmazelbebi bütün arkadaşlarım tanıdıklarım erkek hepsinin geçen sene doğanlar da var onlarda içinde bir tane kız var sadece bizde hep oğlandan gidiyor benim de 23 ünde belli olacak 😇😇
Matmazelbebi Egeminannesi Ben bana da çok düşkün olsun istiyorum. Hatta biri falan sevince geri bana gelmek istesin🤣🤣