Cinsiyettahminidolunayes Seymanurrr06 bugun attigin resimde bile kiz :) Yapacak bisey yok Bebek orani resmi cignediyse kuzu Saglikla gelsin
Seymanurrr06 Cinsiyettahminidolunayes ilk attığım resimde iki bacak arasında ki çıkıntıyı görmüyor musunuz 🌸
Seymanurrr06 Cinsiyettahminidolunayes erken hafta %90 üstü erkek dedi üç haftaya netleşir ama oğlunuz olacak diyebiliriz dedi 🤗
AleynaResul Seymanurrr06 yok bunu soran olmuştu benim solda erkek sağda olup erkek olanda var o bebeğin yerleşmesine bağlı yer değişebiliyor tabi benimki nadiren sağa geçer ama genelde soldadır :)
Leocuk19055 SedaF benim oğlum kafası hem sağa hem sola geçti 🤣 zaten inanmıyorum çevremde gördüğümü söyledim
Cinsiyettahminidolunayes Seymanurrr06 anlasamiyoruz tek bebek attin ya bacak arasiz olan Orda bebek kiz
Cinsiyettahminidolunayes Seymanurrr06 ben burda erkek kiz olanda gordum degisen Yeni yapmiyorum tahmin isini :) Senin gpnlune gore saglikla olsun Oncelik hep saglik :) Kızin var diye erkek istiyosun normal boyle isteyen cok var
Seymanurrr06 Cinsiyettahminidolunayes hayır aynı değil bizim bir üst iki alt yumurtalık şeklinde burda direk yan yana üç çizgi var karşılaştırın lütfen 🌸 ben hemşireyim beni bile şüpheye soktunuz bildiğimi sorgulattınız 😅
Cinsiyettahminidolunayes Seymanurrr06 tamam canim yaz Saglikla gelsin gonlune gore olsun ben yanilayim sorun değil Yanilmada olacak:)