babyiscoming_ Donthappymom bak bu şekilde olması lazım foto attım sana. Bu akşam ve yarın tekrar test yap akşam bile pik olabilir baya koyulasmıs
Baby_01 Donthappymom tahminimce yarın yada perşembe pik olur siz yarın da atın isterseniz yardımcı olalım
Enas2365 Donthappymom testten 2 saat önceden su içmeyi bırakın ve 2 saat beklemiş idrarla testi her gün aynı saatte yapın.
Donthappymom babyiscoming_ bakar mısın paylaştım bugün pik oldu c den daha koyu hemde 🥰🥰🥰 kaç gün ilişki yapmam lazım
Donthappymom babyiscoming_ gördüm canım peki testin yanılma payı var mı bir saat sonra da başka test ile tekrarlıcam
babyiscoming_ Donthappymom reglin başladığından itibaren 12.gününse zaten ovülasyon haftandasın yarın yada en geç öbür gün pik olur inmovita marka çok hassas yanılma payı yok diyorlar ama senin kullandığını bilemiyorum tabi
Donthappymom adatuna siz zaten bilemezsiniz bende test yapıyorum farkındaysan ve deneyimli bilen insanlardan fikir yardım istedim buna siz dahil değilsiniz
Donthappymom Baby_01 çok teşekkür ederim bir tane daha attım onda sanki çok koyu çakmadı diğer tesisten bir buçuk saat sonra yaptım ilk defa devAm ediyorum yumurtlayıp yumurtlamadığım dan ilk defa haberim olcak
Sedoshh Donthappymom canım birde hergn aynı satte yapmaya ve sıvı almamaya çalış farkediyor çnk yanıltabilir seni
Baby_01 Donthappymom fazla sıvı almadan yapmaya çalışın 1 1.5 bardak su için 2 saat sonra yapın bu şekil de daha verimli bir sonuç alırsınız