xyasmn_09 tazegebe58 ah bilsem bendee yarın kontrolümüz var bakalım doktor ne dicek sancini bekleyelim demişti ama gelmiyor gelsede adet ağrısı gibi nstde de çıkmıyor sancı bakalım ne dicek
tazegebe58 xyasmn_09 hayırlısı olsun inşallah rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize en kısa sürede 🤍🥹
Bilgeyahyakaan Bilge_11 bir de bebekler kilo almıyor anne karnında çok kişiden duyuyorum benim de öyle 2500 kg 1 gün sonra sezeryan olacağım eşim covit aşılarından olduğunu düşünüyor
Kizcelerimmmmm tazegebe58 canım benim haftan 40 sa subi sancı verebilirler vermeye de bilirler ama 40 haftadan küçük se inan bı kaç hafta daha gezersin öyle yani yine rabbim bilir belkide sancı kendiliğinden gelir Rabbim yardımcin olsun
tazegebe58 Kizcelerimmmmm ben zaten umudu kestim beklemiyorum artık çünkü psikolojik olarak kötü etkiliyor ha geldi ha gelecek diye beklemek 🥺 Umarım kendi sancım gelir yinede amin teşekkür ederim 🤍
kalal_zhra 40+3 nst sancım çıkmıyor. Doktor sancı çıkmadığı için alttan muayene etmeye karşı. Normalde sezeryana alacaktı biraz daha beklemek istedik. Egzersiz falan yapıyoruz ama hala bir belirti yok. Tavsiyelerinize açığım.