Zeynep26 Merhabalar 35 haftalık olduk bugüne kadar hep normal Doğum istedim bu sebepten 3 doktor değiştirdim fakat dünki kontrolümüzde doktor bebeğin gelişiminin önde gittiğini haftasının 35 hafta ama kafa çapına baktığında 40 haftalık olduğunu bu sebepten rahim duvarına baskı yapıp heran Doğumu başlatabilirmiş. Bebek büyümeye devam edeceğinden normal Doğum OlmaZ kafası büyük Doğum kanalında sıkışır o riske giremeyiz dedi🙁 11 Ocak’ta beklerken 25 Aralık sezeryan tarihi ama daha öncede olabilir dedi. Dünden beri kötü oldum çok korkuyodum sezeryandan bide önce olabileceğini duyunca iyice korktum. Uyku uyuyamadım 🙁halaa işe gidiyorum 37 haftamı dolduramadım daha haftaya dolacak korkuyorumda işteyken bişey olursa diye ama Doğum sonrası izni kullanayım diyede sabretmeye çalışıyorum. Kafam çok karışık moral verin nolur 🙁🙁
KlncA Zeynep26 lütfen moralin bozma son dakika sancı çekerken de doğum başlamışken de öyle bi durum olabilirdi ki sezeryana dönebilirdin ve daha kötü olurdu 🙁 Böyle planlı olması daha iyi hem bebeklerimiz iyi olsun da herşeye değer ona bi zarar gelsin istemezsin 🙏🏻 ben de hala çalışıyorum seni anlıyorum şöyle düşün evde olsan hep düşünür kurardın bide yalnız vakit geçmezdi işte olmamız daha iyi 👍🏻 doğum başlasa bişey olsa bile çok rahat hastaneye yetişiriz rahat ol cnm
sudamlasi Zeynep26 sezeryandan korkmayın o kadar isterseniz benim sezeryan doğum hikayemi okuyabilirsiniz. Bebeğinizin sağlığı herşeyden önemli yapacak bişey yok🤷🏻
Pinarylmz Zeynep26 hiç canını sıkma, vardır her işte bir hayır. Benim de aynı durumum vardı, bebeğim iri bebekti, normal doğuramayacağım için sezaryene alındım. Hem sezaryen de öcü değil ki, benimki çook çook rahat geçti. Umarım seninki de öyle olur 🙏🏼
Nur92 Zeynep26 ben de 36.haftamdayım benim de ilerde 38 görünüyor bana mecburi sezeryan demedi ama ben de tedirginim kilosu da 4 e yaklaşacak gibi bilmiyorum 😐
dileknazliay Zeynep26 doktor kötü bişey dememiş, merak etmeyin. işe gitmek size veya bebeğe zarar vermez bebeğin gelişimi önce olduğu için her an suyunuz gelebilir veya sancınız başlayabilir her iki türlüde eve geçecek zamanınız olur. Çok tedirginseniz izin sizden ve bebeğinizden önemli değil başlatın gitsin
Zeynep26 sudamlasi evet haklısın ama şok oldum uyku uyuyamadım ya nasıl bi stres yaptım anlatamam. Hikayeni okuyacağım 😊
Zeynep26 Pinarylmz bizimde plan öyle ama kafası büyük diye rahim duvarına baskı yapıp vücutta 40 haftalık bir bebek var diye algılayıp Doğumu başlatabilir dedi🙁 kafası Şuan 40 haftalık bebekle uyumluymuş. Daha önce gelirse diye korktum. Herkeste stres yapma Doğumu başlatırsın filan diyo iyice gerildim🙈
muhteriz Arkadaşım da 35. Haftasında Doğum yaptı tıpkı sizin gibi kafası 40la uyumluyu ama normal doğurdu bilemiyorum her doktor bir olmuyor insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Pinarylmz muhteriz 35. Haftasında 40 haftalık bebeği doğurur. Ama ana karnında kalmaya devam etseydi bebeğin boyutu 40 haftalık bebekten daha büyük olacağı için ileriki haftalarda normal doğum önerilmiyor.
Beklenmeyenmucizem Zeynep26 canım hiç korkma önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı inş kazasız belasız yavrunu kucağına alırsın🤲🤲🤲 allah yardımcın olsun canım bol bol dua oku iyi hissedersin iyi haberlerini bekliyoruz 😊dualarım seninle canım
Zeynep26 Beklenmeyenmucizem teşekkür ederim inşallah😃 yakında bende bir Doğum hikayesi paylaşıcam gibi
Esomami Zeynep26 hic korkmaxcnm bise yok sezeryandada hatta gerekirse spinal ol en azindan bebisini gorursun dogar dogmaz
Ozlemmmmm Zeynep26 korkqcak hicbirsey yok 3 ay oldu dogum yapali benimde son ana kadar normal dogum gorunuyordu ve odum kopuyordu sezeryan olmaktan ameliyat sonucta insan urkuyor tabi ama inan bana hicte korktugum gibi olmadi sezeryandan sonra bol bol yuru sana tavsiyem cok cabuk ayaklanirsin ben eve geldim hic yatmadim bile suan sezeryandan degilde hamilelik surecinden daha cok korkuyorum😕