mybeybi benim bu konudaki düşüncem de şu ki kadınların cogu cinsel iliskiyi pek sevmiyor sürekliligini sevmiyor daha dogrusu o yüzden yumurtlama gunu gelince oldu bittiye getiriyoruz devamini degerlendirmiyoruz o yuzden duzenli cinsellik yasamadigimiz icin de gebeligimiz gecikiyor olabilir diye düşünüyorum çünkü ilk cocugumda ilk aydan hamile kaldım ben ve evliligimin ikinci ayiydi o guzel zamanlarin yeni evliligin heycani ile daha sık iliski oluyodu ve devamliligi vardı adet olmam gereken gunden bir gun sonra ben qdet olmadim kesin hamileyim dedim ve cikti simdi 2 aydir deniyoruz ve takvimde yumurtlamaya bakiyorum 2 3 gun degerlendirip kaciyorum belkide dogru günü kaciriyorumdur takvimde 26 agustos yuksek gebelik sansi yaziyodu 26 ve 27 yi degerlendirdim birdahaki iliskim ayın sonraki ayin7 sinde falan oldu ve ayin 26sindan önce de taaaa adet oncesi olmustu e tabi bizim evde cocukta var o yuzden bi duzen kurmak zor bu ay okula guveniyorum cocugumu erken yatirip bi devamlılık oluşturmam gerek simdiye kadar hicbir sorunum yoktu yarin kontrolüm var bi aksilik olmazsa bu ay cok daha umitliyim