Yesimakkoc 1prensesannesi__ bence ovulasyon testi kullanmayın ilişkiyi akışına bırakın stres yapmayın çocuk yapıcaz hadi ilişki olsun demeyin akışına bırakınca kendiliğinden oluyor zaten herhangi bi hastalık yoksa inşallah gönlünüzce olur rabbim hayırlısıyla nasip eder
Tugba_turk46 sdkshn test felan yaptınmı canım merak ettim seni😍 bu ayda güzel sonuç alamadım burdaki arkadaşların hamilelik haberi mutlu ediyor insanı😍
Zeyni_zeyni 1prensesannesi__ olucak olucak ben inanıyorum bu ay düzenli ovulasyın yap Allah’ın izniyle güzel haber vereceksin inşallah 🙏 🥰
Emel5805 Bir kere doğal yolla hamile kaldım oda dış gebelik oldu şimdi adet olunca tüp bebek transferini bekleyeceğim saygılar 😁
1prensesannesi__ Tugba_turk46 belki jlk hamileligindeki gibi olur bi kan verebilirsjn adet gunu lekelenmistjm demistin
Tugba_turk46 1prensesannesi__ yok aşko adet oldum bendw zten pcos vardı kontrole gidip tedaviye başlamam şart oldu😔
bsra4213 1prensesannesi__ ben bebek isteyeli daha 1 sene olmadı 15 aydır evliyim 7-8 aydır istiyoruz o da 1sene dolmadan tedaviye başlamayalım dedi folik asit verdi ovulasyon testi al takip yap eğer 1 senenin sonunda olmazsa o zaman tedaviye başlayalım dedi
1prensesannesi__ bsra4213 bende yarın gidicem bi cocugum var ama hamilelik ve dogum disinda hic kontrol olmadim vajinal ultrasona hic girmedim bakalım ne olcak insallah bi sorun yoktur
Tugba_turk46 1prensesannesi__ gidicem canım gidicem inşallah önce 1,2 ay dinleneyim çok yıprandım çünkü 6 ayda bu ayda umudum yğksekti nasipde yokmuş
1prensesannesi__ Tugba_turk46 bence önce bi kontrole git belki ilac tedavisi önerir 1 2 ay ilac kullanirsin o zamana kadar toparlanirsin