ElayAysen Fattuma yapma sakin. Ben kultir verdim serklajdan biraz sonra iyilesen yaradan kahverengi akinti geldi. Cok hassas. 1 ay gecsin en az . Hem bence cocuk daha onemli gerek duyma yapma :D yani genisliyor ya ora sonra dikisler dartilir felan. Ben serklajlilara sordum yapmiyorlar. Yapan vardir belkide bilmiyorum
Fattuma ElayAysen kız yapmiyom zaten 🤣kocami gördüğüm mü var, şaka bi yana bebegim küçük ve gebeligim riskli diye genellikle annemin evindeyim,kendi evimde maalesef zorlanıyorum
ElayAysen Fattuma bende serklajdan sonra annemde kaldim. Simdi geldim evime :D yine gidicem hic olmazsa 1.2 hafta kalayim dedim. Mesela simdi oturuyorum kalkmakta zorlaniyorum felan :D
Mamacitaa5 Fattuma ya normal ilişkide akıntı yoğun oluyor ben ondan mı acaba diye düşündüm benimde doğumdan 1 hafta önce gelmişti nişan
Fattuma Guleroz evet benimde oyleydi, aşırı lavaboya gitme de vardi,zaten doktora bu sikayetle geldigimi soyleyince hemen ölçüm yaptı,ve acil serklaj atildi,siz kaçıncı haftadasinž
Guleroz Fattuma 19+3 teyim ama 17 haftadan beri bu şikayetim devam ediyor doktora gittiğimde ölçüm yaptı karından ultrasonla sorun yok dedi ama vajinal ultrasonla bakılması gerekiyormuş galiba
Fattuma Guleroz evet canim vajinal bakilmasi gerekiyor,,boyle sikayetlerin varsa üzerinde dur,,yolu yarilamissin maşallah,,bundan sonra da guzellikle kolaylikla bebegine kavus😍🍃ihmal etme,,bir perinatologa görün derim
Guleroz Fattuma yaa doğru söylüyorsunuz iki doktora gittim ikisinde aşağıdan bakmadı 😔 umarım sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize