Mujde_uren Elif_56 16.haftamdan beri bende de aynı şekilde geliyor ama benimki iki göğüsdende geliyor takipli olduğum doktorum ultrason istedi göğüs ultrasonu bakıldı ve süt kanallarının açılmış olduğunu söyledi korkulacak bişeyin olmadığını ve kesileceğini söyledi 2hafta oldu kesilmedi ama korkulacak bişey yokmuş doktorumla irtibat halinde olduğum için endişe etmedim sizde endişe etmeyin bence :)
Elif_56 Kizcelerimmmmm gerçekten mi iyi birşey yani o zaman ilk gebeliğim olduğu için de ne olduğunu bilmiyorum
Nnoktaa Elif_56 aaaa o sertlik ve kuruluk mu? geldiğini farketmedim tshirtümde gördüm bir kez. Ben onu “ay yine üstüme ne döktüm” diye yorumladım ama devamı gelmedi 😁
Rwerdst Elif_56 bende 15. Haftada başlamıştı. Doğuma kadar devam etti. Gebe okulundaki ebem doğum sonrası çok sütün olur demişti. Sezeryan oldum. Sezeryan sonrası o kadar çok sütüm vardı ki. Artık sağmak zorunda kalıyordum. Şuan 2 aylığız 😅😅😅 şuan yeni yeni boşaltmaya başladı. Maşallah diyim yine de. Çok kimseye söyleme ama kesilir nazar falan değer. Ben hala biri sorunca oğluma yetecek kadar var diyorum 🧿
xxR4bia Elif_56 ben de 22. Haftadayım ve 3-4 haftadır falan bu durumu yaşıyorum, ara ara geliyor. Bazen 3-4 gün hiç gelmiyor bazen de iki göğsümden de 2 gün boyunca geliyor, genetik olabilir, annemde olmamış hiç ama teyzemde olmuş normal yani
Elif_56 xxR4bia bilmiyorum ki genetik mi değil mi benim sadece tek taraftan geliyor demekki bu haftalarda normal olan bir durum