Elif_56 Merhabalar sevgili anneler 23 haftalık hamileyim şuanda ve dün göğüs ucumdan bir sıvı geldiğini gördüm sizce normal olan bir durum mu sizlerde yaşamış mıydınız ne oluyor bu sıvı iyi birşey mi kötü birşey mi sadece sol göğüs ucumda var
kadertugrul7 Elif_56 büyük ihtimalle sütünüz gelmiş hamilelik döneminde oluyor çoğu kişide genelde son aylar geliyor bazen dahs erkende gelebiliyor ama yinede siz doktorunuza bildiriniz mutlaka
Serap-asel Elif_56 kötü bay deıl sütün gelmıs olyo hemen hemen herkeste korkma sut kanalları kndını doğum sonrasına hazırlıyo ama sakın sıkma elleme kndısı geliyorsa gelsin sen sıkma
Nezooo Elif_56 canım bende 19 haftalık gebeyim bende de oldu. İki üç gündür bu şekilde .Şeffaf gibi yapışkan sanki çünkü tişörtte kurudu leke bıraktı. Araştırdım 16.haftadan sonra göğüsten süt gelmesi normalmiş . Sıkmak çok yanlışmış sakın sıkma rahmin uyarılmasına sebep oluyormuş
kadertugrul7 Elif_56 kolostrum denen ilk sütünüz yani sekerli gibi oluyor dediginiz gibi kuruyunca sertlesiyor döküldüğü yer siz elinizle felan sakın sıkma yapmayin bana doktorum kendi akiyorsa aksin sen elleme sakın demişti
Nnoktaa Elif_56 aaaa o sertlik ve kuruluk mu? geldiğini farketmedim tshirtümde gördüm bir kez. Ben onu “ay yine üstüme ne döktüm” diye yorumladım ama devamı gelmedi 😁
Kizcelerimmmmm Elif_56 o sütun oluştuğunu gösterir kimseye söyleme çevrende nazar eden olur sütun geri kaçar sağma neden çünkü ayın küçük biraz göğüs pedi koy insanlar görmesin milletin doğumdan kaç gün sonra geliyor maşallah sana bak rabbim büyük 🥰
Elif_56 Kizcelerimmmmm gerçekten mi iyi birşey yani o zaman ilk gebeliğim olduğu için de ne olduğunu bilmiyorum
Melodimm Elif_56 Bende 20 haftada geldi canım.Sonra duruyor yada doğuma kadar devam ediyor.Gogusunu sıkma yeter.
mommys1 Melodimm benim 16. haftadan beri geliyor 23 olduk hala akıyor her gün doktor normal dedi diye umursamıyorum aynı akıyo kuruyunca sert oluyo