Depend ben de çok kullandım özellikle ilk günler yoğun kanama oluyorsa hamile külodu lohusa pedi bunlar işkence oluyor o ağrılı halinizle.bence mutlaka bir paket alın.Emzirme örtüsü aldım ama elimde kaldı hiç kullanamadım oğlum hiç izin vermedi ne zaman taksam çıldırdı 😀 dışarda onunla hiç emziremedim ya bebek bakım odası ya da kuytu yerler aradım mecbur.Süt sağma makinesi illa gerekiyor bence, ilk günler sütü arttırmak için ve bebeğin ememediği sütü boşaltmak için gerekiyor, manuel hiç kullanmadım ama kullanışlı değil diye duydum.Emzirme yastığı benim elim ayağım oldu aylarca kucakta uyumak isteyen bir bebeğim vardı hem emzirirken hem kucağımda uyurken büyük rahatlık sağladı.reflü yatağı çok işe yarıyor.Elektrikli ana kucağı bence gereksiz hem çok pahalı hem kullanım süresi çok kısa hem de her bebek sevmiyor durmuyor içinde..juno yenidoğan yatağı şimdi yeni moda onu görüyorum herkes onu alıyor ama gördüğüm en gereksiz şey o fiyata, çok kısa süreli kullanılır hiç gerek yok. Ahşap beşiğe bence gerek yok park yatak yeter.Emzik gerek yok ilk günler meme reddi için önerilmiyor sonra verince de bebek tutmuyor genelde😀 ilk günler mama ya da sütü sağarak vermek gerekirse kaşık biberon şart. Göğüs ucu kremi ve kalkan şart. %99 kadında sıkıntı oluyor