CansuOztomurcuk Dilekkkk Amin kuzumm 🤲🏼💙 Genelde ultrasonda ölçülenden az çıkıyor herhalde. Sağlıkla doğsunlar da yeter bize. 😍☺️
Dilekkkk Eymenikoo amelyat ortamı o bağlama falan hiç etkilemedim İnan hatta sopuk bile gelmedi bana orası herkes soğuk dio ya sadce ayılmak çok zor oldu bende bide şuan gaz sıkıntısı🤣🙏🙈
Serapca Dilekkkk canımmm gözün aydın melegin nasıl sen nasılsın ayağa kalkman zor oldumu🙄 fıtık zor olur Allah yardımcın olsun🙏🏻🙏🏻😍
Pirayeee Dilekkkk bende de başlangıcı var da devletteki doktorum önemli değil normal olur dedi😐😐 yarın özelldekine de söyliyim bakalm 🙈
Amargi_nes Dilekkkk sende dogurdun hadi gözün aydin Hayirli olsun tatlim ya. Allah anali babali buyutsn insllh🙏😍😅
Dilekkkk Deryadeniz63 tamamen bayılttılar evet ağrı var ama kesilen yerin sadece dayanilmicakgibi değil oturup kalkmak yatmak biraz zor
Gzmocl Dilekkkk RABBİM anali babali büyütsün. Hergün boyle bi yavrunun daha gözlerini açması beni cok cok heyecanlandırıyor. Cok ŞÜKÜR atlatmissin HAYIRLI olsun. Mis bebek kokulu guzel gunler dilerim sana😊😊
oglummehmedim Gozun aydin bol bol sev bebisi op kokla artik hep birliktesiniz tadini cikarin en kisa zamandada agrilariniz tam gecer insallah🤗🌹
Gkgk Dilekkkk canım çok tebrik ederim seni oldu bitti ağrıların içinde rabbim şifa versin inş çabuk geçer🙏🏻Tatlım bişeyi merak ediyorum gecelik mi kullandın pijama takımı mı bide hastanede kaç gün kalkacaksın bugün taburcumusun😇
Dilekkkk Gkgk kuzu pijama sıkıntı da yaşamadım iki gece kalıyoruz yarın sabah çıkıcaz teşekkür ederiz:)