Mother-s Merhaba anne ve anne adayları ☺️ Ben adetime 4 gün kala test yaptım çok belirgin çift çizgi çıktı hemen özelden beta değerime baktırdım 589 çıktı randevu aldım çarşamba günü kontrole gidiyorum . Adetinden önce öğrenen var mı ve betanız kaçtı ?
Rwerdst Mother-s 1000 altında kese gözükmez canım biraz daha bekle bence. Binli değerde de vajinadan bakıyorlar ☺️ vajinal usgden korkuyorsan 5binli değerleri bekle derim. Hayırlı olsun bu arada ❤️ inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Evafor Mother-s ben d gitme derim ben gittim 380 ile öğrendim.sonuc geç döllenme dedi kese yok dedi sonra bebek yok dedi iyice stres yaptırdılar beni sonra gitmedim devlete özel de 10 gün sonra kese kalp atışı duydum 9 haftalikti bayağı moralsizdim.ama etkilendim cunki tavsiyem kan ver 2 günde bir sağlık ocağına yükselsin sonra gidersin için de rahat eder bence yani
Mother-s Rwerdst teşekkür ederim inşallah 🙏🏻 Daha önce bi dış gebeliğim oldu o yüzden bir an önce doktor kontrolüne gitmek istiyorum bi de öncekine göre bu değerim çok çok iyi çıktı açıkçası içimde bir heyecan var . Vajinal ultrasondan korkmuyorum çünkü dış gebelik teşhisi sonrası hastaneye yatışım yapıldı kanamam başlamıştı o dönemde çok vajinal ultrasonla haşır neşir oldum ne yazik ki
Mother-s Evafor çok haklısın erken olduğunu biliyorum ama dediğim gibi daha önce dış gebelik geçirdim ve çok zor bir dönemdi o yüzden direk doktor kontrolüne girmek istiyorum yoksa sabırla keseyi ve kalp atışını bekleyebilirim 🙏🏻 sağlık ocağında ki doktorum da beklemeden git riske atma kendini dedi
KuzeyinAnnesi10 deniizz_ duygusallık ve kanama oldu yerleşme olduğunu anladım hemen test yaptım doktorum bile sen baya bilinçli kendini takip eden bi hastasın aferin demişti 😂😂😂
AleynaResul Mother-s tabiki kan verdikten bi hafta sonrada çağırdı 4 haftasını geçmişti keseyi gördü sonraki hafta hareketlenme başlamış demişti 6.haftasında da kalp atışını duyduk şimdi 23+1 olduk :)
deniizz_ KuzeyinAnnesi10 yaa bu ay bende ümitliyim eğer yerleştiyse yarın 3 haftalık olacak test yapmak istiyorum ama korkuyorum yeni beyaz akıntı gelmeye başladı sol kasığımda ağrılar çoğaldı göğüs ucu hassasiyeti var ama bilmiyorum 🥹😂
Mother-s deniizz_ benimde aynı senin gibiydi belirtilerim hala da devam ediyor ben dayanamadım yaptım test :)
Mother-s deniizz_ benim reglime 4 gün vardı evde yaptım test pozitifti kan verdim hemen beta 589 çıktı yarın da doktor kontrolüm var ☺️