e_blue_sky_a sezz_ 14.gun olgunlaşmış 15te pik yapmış. 16.gun yumurta çatlamış. 16. 17. Ve 18. Gün deneyin
e_blue_sky_a sezz_ sperm çokluğu ne demek hiç duymadım. 16.gun çatlamış 17.ve18gun denerseniz şans yükselir
sezz_ e_blue_sky_a 14-15-16 günleri değerlendirdik 17.günüde denersek 3 gün üst üste yaptığımız için sperm yeterli olur mu ondan bahsetmek istemiştim
e_blue_sky_a sezz_ yumurta takibi yaptığınıza göre zaten bugünlere kadar denemedi iseniz yeterli olur zaten sperm uzun süre yaşıyor rahimde
Solmaz-Papatya sezz_ Yumurtan catlamış canım degerlendirin çatlama günlerini 24 saat yaşıyor yumurta ona göre kendinizi ayarlayın
Yavru-kus Yaprak- ya ben bir şey sormak istiyorum neden bu testleri yapıyorlar garanti olması için bu testlerden yapmak yerine 30 gün boyunca gün aşırı ilişki olsa garanti olmaz mi benim görümcem 1 yıl olmayınca bu şekilde yaptı ve şuan 7 aylık hamile
sezz_ Yavru-kus evet öyle tabi bende gün aşırı gidiyorum ama bazen yumurtlama her ay olmayabiliyor ben görmek içinde yaptım daha çok