sezz_ KIZLAR RİCA ETSEM OVÜLASYON TESTLERİME BAKAR MISINIZ 16.günü daha bugün yaptım pek anlamıyorum da 🥹🙏🏻
Yaprak- sezz_ bu testler fazla pik göstermiyor bence 15i yumurtlama 16 çatlama inşallah değerlendirmişsinizdir
e_blue_sky_a sezz_ 14.gun olgunlaşmış 15te pik yapmış. 16.gun yumurta çatlamış. 16. 17. Ve 18. Gün deneyin
Gulbaharazram Yumurtaniz olusmamis maalesef . Benimde 2 aydir boyle oluyor yumurtlamiyorum. Kadinsal hic ir problemim yok ama olmadi. Ikiside ayni koyulukta olunca yumurtlamis oluyorsunuz siliklesince catlamis
Yavru-kus Yaprak- ya ben bir şey sormak istiyorum neden bu testleri yapıyorlar garanti olması için bu testlerden yapmak yerine 30 gün boyunca gün aşırı ilişki olsa garanti olmaz mi benim görümcem 1 yıl olmayınca bu şekilde yaptı ve şuan 7 aylık hamile
Solmaz-Papatya Bu testi ben daha önce kullandım fazla koyulaşmıyor 15 yumurtlama 16 çatlama olarak baz alsaydınız inşallah degerlendirmişsinizdir
Solmaz-Papatya sezz_ Yumurtan catlamış canım degerlendirin çatlama günlerini 24 saat yaşıyor yumurta ona göre kendinizi ayarlayın