Zekiye45- Selam kızlar ben şuanda kızçemle 24+0 olduk tam olarak ve üç günden beri ishal ve baş ağrısı var ama normal bi şekilde ishal değil ayıptır söylemesi bildiğin sarı renk dün gece belim okadar ağırdı ki sandım erken doğum yapıyorum ayrılıyor sanki belim öyle kötüydüm ağladım ağrıdan uyuyamadım bütün gece bu sabah gittim Kadın doğuma bebekte sorun yok dedi Altan’da muayene etti sıkıntı yok dedi enfeksiyon kapmışım dedi doktor ama sizce bu kadar şiddetli ağlancak kadar bel ağrısı normal midir acaba böbreklerim kum mu döküyor taş mı döküyor o geldi aklıma yinede bilemedim çok halsizim heryerim ağrıyor😞😞😞
Azra41 Zekiye45- salgın var kuzum bu aralar bebekler de de var bu durum. Enfeksiyon için nioli yağını kullanabilirsin.
Rwerdst Zekiye45- son haftalarımda enfeksiyondan dolayı 5 gün hastanede yattım. Ve gerçekten berbat bir bel ağrısı yapıyor. Kaç kere doğum sancısı sandım 🤷 berbat bir ağrı yani. Nefesim kesiliyordu. Sanırsın belime bıçak saplanıyordu. Öyle kötüydü. Allahtan enfeksiyon da gitti doğumda yaptım rahatladım ☺️
Zeyni_zeyni Zekiye45- benim ilk hamileliğimde öyle olmuştum su içemiyordum midem bulandığı için artık su içmeye içmeye böbreklerim kum üretmeye başlamıştı bir sürü serum yiyerek kendime gelmiştim istersen baktır canım sende
Ozzo Zekiye45- 34 haftalığım bugün 1 saat tuvalette kaldım ben de ağladım doğuruyorum heralde sandım aynı ya ama İshak gibiyim de kabız gibi de anlamadım cok kötüydüm
Minikperi Zekiye45- zehirlenmiş olabilirsiniz. Ben midye yediğimde aynen böyle oldum. Bir de şehirde salgın bardı şebeke sularından. 2 gün de hastanede yattım serumlarla toparladım. Benim haftam daha küçüktü sizinkinden ama berbat bir şeydi o ishal durumu. Bir de benim karnıma kramplar falan girmeye başladı bir süre sonra…
Zekiye45- Azra41 ya gerçekten mi duymadım hiç salgın olduğunu sağlık gibisi yok gerçekten yA😞 o yağı ne için iyi geliyor canım ağrı için mi sırtıma mı yani
Azra41 Zekiye45- idrar yolu enfeksiyonun mu var ne enfeksiyonun var ? Sırtın falan ağrıyorsa at kestanesi kremi çok iyi geliyor idrar yolu enfeksiyonu isende nioli yagi çok iyi geliyor
Zekiye45- Minikperi doktor hiç öyle bi ihtimal vermedi acaba olabilir mi yarın ben sabahtan sağlık ocağına gideyim kan vereyim en iyisi çok kötü bişey öyle bi bel ağrısı ki nefesim kesiliyor ağrıdan😞
Gulnara25 3 gündür ben de ishalım ve aşırı ağrılarım var. 3. gebeliğim ve 37+6 günlük bebek. Dedim herhalde doğuruyorum. Ne nstde sancı çıktı ne de çatı muayenesinde açıklık. Ağrılarım aynı doğum ağrısı gibi vuruyor, ishal yüzünden galiba
Zekiye45- Gulnara25 evet öyle bi ishal ki anlatamam yani bildiğin sarı renk çok kötü bişey banada doktor üstem alttan baktı hiç bi sorun yok dedi bebekte enfeksiyon nasıl derler ki kanımı da almadılar🤦🏻♀️
Zekiye45- Azra41 valla bende anlamadım rapor verdi iş yeri için enfeksiyon yazmış. Üstüne ben en iyisi yarın sağlık ocağına gidip kan vereyim zehirlenme nasıl oluyor acaba olabilir mi neyden olabilirim değişik bieşy de yemedim korktum şimdi birden😢
Azra41 Zekiye45- sen gittin mi kadın doguma ? Baktırdın mi kendine detaylı şekilde ? Tarihi geçmiş ya da dışarı da kalmış bişey yedin mi vucudundan zaten anlarsın zehirlenme olsa ya sanmıyorum zehirlensen bebekte etkilenir bebiste biseyde yokmuş maşallah. .
Zekiye45- Zeyni_zeyni nasıl bir belirtin vardı canım senin bi tarif eder misin benim barsaklarımda ishal olduğum için birden bi basınç geliyordu tuvalete gitme isteği böyle çok kötü bişey ya 15 dkkada bir tuvalete çıkıyorum çok sersemim su da içmiyorum içemiyorum daha doğrusu kendimi bildim bileli su ile aram fazla yok acaba kum olabilir mi
Zekiye45- Azra41 evet canım gittim doktor detaylı bi şekilde baktı özele gidiyorum zaten herhangi bi sorun yok dedi bebekte hem alttan hem üstten baktı ama ben kendim çok hastalandım😞
Zeyni_zeyni Zekiye45- canım 4 sene oldu ben doğum yapalı bilmiyorum o kadar da yani zaten ishal durumun varmış su da içmiyorsun susuz kaldığın için böbreğin kum üretiyordur doktor bana çok kızdı su nasıl içmezsin bebeğin ölür dedi direkt. Sakın ihmal etme zaten sen suan su kaybediyorsun bak bebeğine bişey olur hemen su tüketmeye başla ve doktora git böbreklerine ultrason la baksınlar serum verirler en azından