Handan_ylms valla canım ilki sezeryandı Buda sezeryan özele boşuna o kadar para vermek istemiyorum kendime bebeğime çocuğuma harcarım o parayı devlette yapıcam tabi senin tercihin ☺️
Devlet hastanesinde doğuran anneler 💘
Handan_ylms normal doğuma 5 veya 6 tane ebe giriyor yani benim doğumum da öyle oldu o gün evet istemediğim doktor nöbetçi olduğu için sadece 1 kere karşılaştım nasılsın tarzında sorular sordu ve gitti normal doğum yaptığınız takdirde doktoru 1 kere görüyorsunuz ha pardon 2 birde çocuk doğduktan sonra kontrole geliyor 😂 arkadaşlar hangi devlet bu kadar kötü okudukça bunaldım ben İzmir Bergama devlet hastanesi
Gamze_yildirim
Evet bizde ondan bahsettik iyisi de var kötüsü de var o yüzden kişi nerede kendini rahat hissediyorsa orada olmalı ☺️ ben tek bir doktor taraftarıyım her zaman bu sebepten özel seçtim ☺️☺️
Handan_ylms valla canım doğurmadim.ama daha saatler önce bana Adana şehir hastanesi travma yarattı idrar da yanma problemi ile acile başvurdum kadın doğum acile sevk ettiler. Orda ultrason bakıldı normaldi. Nst bağlandı biraz ağrım olduğunu söyledim. 30 haftalığım bu arada. Hemen yatış doğumhaneye gönderiyorum seni dedi. Dedim sebep sancin var erken doğurabilisin dedi. Dedim sancım varsa bunun durdurma yöntemi de vardır her 30 haftada geleni doğurtuyormusunuz dedim. Kendi imzamla çıktım. Takipli olduğum hastaneye geldim. Yalancı sancıların olduğu ilaçla durduralbilecgi ve şuan da doğum riskim olmadığı söylendi. Neyse benim yaşadığım ayrı travma. Ebelerin Dr larin tavrına gelecek olursa afedersiniz ama köpek gibi davranıyorlar. İnsan muamelesi yapmıyorlar. Gerçekten de herkesin anlattığı gibiymis gözümle de gördüm. Kadın d.acilindeydim. bir kadının bebeği doğmak üzereymis doğumhaneye çıkaracak vakitleri kalmamış. En son aç bacaklarini diye bağır bağıra doğurtmaya çalışıyorlar di kadını.. devletimizin imkanları çok iyi fakat içindekiler insan olmadığı için kullanamıyoruz. Karşısına iyi çıkanlar bu şehir devlet Hastanesi’nde istisna. Doğum sancım acilmam yokmuş ama doğurtacaklardi beni
. Saatler oldu inan kendime gelemedim ordaki muameleden konuşmalardan.
merveakkayaa yazdığım yorumu okuyun lütfen bugünkü çok kötü korkunç tecrübem
merveakkayaa merhaba nerede oturuyorsunuz
pandasever noldu
Handan_ylms bu biraz da insanın bünyesiyle alakalı beni de normal doğuma zorladılar devlette gerçekten kabus gibiydi ama onlarla alakalı bir durum değildi. Devletteki doktorlar ellerinden geleni yaptılar ama neticede ben mahvoldum. Dediğim gibi ne olacağını bilemezsiniz iater devlette ister özelde ister evde doğum yapın. O sırada vücudunuz ne tepki verecek bunu yaşayarak öğrenebilirsiniz 🌸
pandasever @Ozgeislr burda anlattım
🥺
Devlette doğum yapan 10 kişiden 3ü memnun kalıyorsa özelde 7-8i memnun kalıyor. Böyle de bir gerçek var ne yazık ki ben de ücretsiz devlet hastanesini övmek isterdim ama ne zaman gitsem pişman oluyorum.
Handan_ylms ben devlette yaptım doktorlar felan kazmıyorlar canımlı cicimli konuştular ben memnun kaldım şekerim vardı o yüzden suni ile zor doğum oldu ama doktorlar eveler iyiydi benim imkanım çok şükür var ama yinede devlete gitçem sigortamız var ztn ücretsiz yapacağım geleceğim eşim kazanana kadar canı çıkıyor gerek yok oğlumda memnundum doğum zordu oda benle alakalıydı
Ftma_15 İstanbul siz ?
pandasever Evet benimde tüm duyumlarım bu şekilde. 2’li test zamanım geldiğinde bana karnından sıvı alıyoruz genelde aldırmak isteyen bu testi yaptırıyor sen engelli olsa cocugu aldıracak mısın dedi hayır tabiki dedim o zaman yaptırma gerek yok dedi. Ben çok korkmuştum sonra rahatsızlanınca özele gittim bu durumu anlattım doktor çok kızdı bana meğerse sadece kan veriliyormuş. Bir daha da adımımı atmam devlete
merveakkayaa Manisa
merveakkayaa Manisa