minikmucizeemaak Irmakmomss19 13+6 da kıza benzetildi 15+0 da oğlum olacağını öğrendim 😂 Bence biraz daha bekleyip netleştirin öyle patlatın balonu canım
Irmakmomss19 minikmucizeemaak pipisini net gördük ondan patlattik yinede doktorumuz 10 gün sonra tekrar gelin dedi ama bakalım hayırlısı 😂❤️
minikmucizeemaak Irmakmomss19 Yine de gidin çünkü bazen burada baya büyük haftalara kadar erkek sanıp kıza döndüğü de oluyordu 😂 Sağlıkla kavuşup sağlıkla büyütelim inşAllah bebişlerimizi 🫶🏼
Irmakmomss19 Haber bekleyen kızlar balonu patlattik erkekmis cok şükür sağlıklı sıhhatli tamamına erdirriz kucağımiza alırız inşallah 🥰🤲❤️
Adaligunes Irmakmomss19 Allah gönlünüze göre vermiş dağlıklar büyütün inşallah 😇benimde bir kızım var şimdi 14 haftalık erkek dedi Dr pipi de gördük kızım kız kardeş istiyor 😅ben erkekten kıza dönen çok duymadım.hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah iyi anlaşan iki kardeş olsunlar 🥰
Adaligunes Irmakmomss19 Allah gönlünüze göre vermiş sağlıkla büyütün inşallah 😇benimde bir kızım var şimdi 14 haftalık erkek dedi Dr pipi de gördük kızım kız kardeş istiyor 😅ben erkekten kıza dönen çok duymadım.hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah iyi anlaşan iki kardeş olsunlar 🥰
Elif_p Irmakmomss19 maşallah sağlıkla gelsin biz de aynı durumu yaşadık mutluluğunuzu çok iyi anlıyorum bizim de bir kızımız vardı ikinciyi erkek istiyorduk oldu çok şükür cok güzel bir duygu 🤲
Irmakmomss19 Adaligunes ayy aminn çok teşekkür ederim 🥰 benim kızım hep erkek istiyodu acayip meraklıdır Allah istediği gibide nasip etti minnosuna☺️ sizinde hayırlı olsun aynı durumu yasiyomusuz sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah paşalar🥰
Irmakmomss19 Elif_p ya evet bu kesinlikle cinsiyet ayrımı yapmak değil ama hangisi yoksa insan diğerini istiyo ve gerçekten çok mutlu olduk🥰 sizinde gözünüz aydın sağlıklı sıhhatli kucagimiza alalım inşallah 🥰
Minikperi Irmakmomss19 yaa bizim bebiş de 14+4 te dün açmadı bir türlü göstermedi 3 hafta sonra helin net olur dedi doktor baya uzun uğraştı yani. Ben de merak ediyorum cumaya tekrar gitsem mi tam 15 haftalık olunca belki gösterir 😅
Irmakmomss19 Minikperi ayy Allah sabrınızı bol versin 3 hafta çokmuş 😃 şükür bizimki nazlanmadi gösterdi insan heyecandan duramiyo ya😃 inşallah sizde en kısa zamanda görürsünüz cinsiyeti😍