Yaprakdokumuseverr Transfer gününüz ne zaman? Bizim 16 sı. Çok az kaldı çok heyecanlıyım. Yarın progestan fitil ve iğne vurulmaya başlıyorum. Sizde durumlar ne?
Cansucannnnnnnn Yaprakdokumuseverr kuzum bnimde Ekim’de insllah çok heyecanlıyım ikinci adetimi bekliyorum adetinin kaçıncı günü trasnfer gününe geliyor
Fatma-00 Yaprakdokumuseverr adetin kaçı gününe denk geliyor transfer bende yarn gidicem transferden önce iğneleri başladığını bilmiyodum herkeste bylemi acaba
Yaprakdokumuseverr Fatma-00 adetin 2.günü gitmiştim. adet başlangıcından sonraki 18.gün transfer günüm. İlk 1 hafta sadece estrofem başlandı. Şimdi progestan fitil+iğne+estrofem kullanıyorum.
Fatma-00 Yaprakdokumuseverr bende transfer için ilaç başladım progestan ignelerinizi hastanedemi yapiyorsunuz acaba sağlık ocaginda veya
Yaprakdokumuseverr Fatma-00 sağlık ocağında yaptırıyorum , her seferinde raporumu da götürüyorum. Ücretsiz yapıyorlar
Fatma-00 Yaprakdokumuseverr merhaba transfer oldumu durumunuz nedir hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah
Yaprakdokumuseverr Fatma-00 evet 🥹 öğlende oldum 10 gün sonra kan verebilirsin dedi doktorum heyecan dorukta
Yaprakdokumuseverr Fatma-00 teşekkür ederimm 💘 çiş tutma kısmı en zoru gerisi hiç önemli değil 😆 benim doktorum aşırı relaks biri işlem yaparken muhabbet ettik falan çok güzel geçti