bastet Elitopatra25 Allah kısmet ederse normal düşünüyorum bakalım nasıl olcak, sizin normal mi sezaryen mi
Elitopatra25 bastet geçen ay doktorum normal demişti bakalım mı bu ayda pazartesi günü kontrolüm var ne der bilmiyorum umarım her şey yolundadır normal doğum istiyorum
Erden37 Smiley87 Elitopatra25 Bende bugün 34+1 oldum şimdi farkettim banada gelmiş buton gelmiş ama bebişlerimiz daha gelmesin biraz daha dursunlar en azından bi 38i görelim hayırlısıyla💙
Elitopatra25 Erden37 tabii ki son aylarda ne kadar fazla dururlarsa o kadar iyi olur İnşallah hepsi vakitlice sağlıkla gelir hepimizin ❤️🤲
Erden37 incim23 Benim doktorum 35.hafta da nst kontrolüne başlayacağınızı söylemişti ben şuan 34+1 im haftaya Çarşamba ya da Perşembe 35+2 yada 3 te gideceğim.İlk oğlum 36 haftalık doğmuştu inşallah abisi gibi acele etmez bu beyefendi de bakalım 💙
Elitopatra25 Erden37 İnşallah sağlıklı olsun da neden 36 haftada doğum yaptınız İlk çocuk da küvez aldılar mı bir sorun yaşadınız mı p zaman
Elitopatra25 Maviijj vakitlice gelsinler inşallah benim de pazartesi günü kontrolüm var bana da çekerler herhalde nst
Elitopatra25 Zzeyynep04 ya neden erken doğum oldu sizin kuezde kaç gün kaldı sorun olmadı değil mi canım
Zzeyynep04 Elitopatra25 vallaha suyum geldi plesanta ayrılmaya başlamış dendi alttan muayene yüzüne aslında orda kanadı altım sonra durmayınca aldılar yoksa ikimizde ölebilirdiniz dendi bir hafta küvezde kaldı birde çok şükür şuan iyiyiz 3 aylık olucaz yakında