Edanurzeynep Bebek 3 haftalıkken kan vermişim. Değerim 0.4 çıktı. 2 hafta sonra beta 200 küsürdü ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. İlk bebeğimde de böyle oldu o yüzden önemli olan beta değil ne kadar sürede ne kadar yülseldiği bence
azehk1234 Ezel16 17 günden sonra pozitif görmek çok şaşırtıcı olmuştur sizin için 🌸 Bende daha 3 gün geçti diye umudumu yitirmis degilim bekleyip görücez😊
Ezel16 azehk1234 Gerçekten öyle oldu bir mucize gibiydi 🥹 Doktorum bile çok şaşırmıştı 1-2 hafta geç döllenme olan hastaların olduğunu böyle 5.5 hafta geç döllenme olan hastasının ilk ben olduğumu söyledi 🤣 Nerde karmaşık şeyler var hepsi bende hamd olsun 🤲🏻🫠
azehk1234 1prensesannesi__ bugün 3. Günüm olması lazımdı normalde gelseydi geçen ay 7 sinde ilk günümdü
azehk1234 1prensesannesi__ Beyaz akıntım oluyor ara ara o kadar renkli diyemem 10 gündürde kasık agrisiyle bacak içi sızlaması var en çokta bu yüzden şüpelendim bu ay daha önce hiç olmamisti
1prensesannesi__ azehk1234 belirtilerin varmis zaten en garanti belirti adet agrisi olup adet olamamak bence degerin yükselir cunku ben bi kere kan verdim<2.39 cikti 3 gun sonra adet oldum qma burda < olamadan net 1.20 ile degeri yükselen bile oldu 😉😃
merveanne_ 1prensesannesi__ bende de şuan aynı ya artar mı emin olamıyorum test yapmaya da korkuyorum yine negatif görürüm diye
Hilalgurce Guzelanne56 Guzelanne56 Çok enteresansiniz birgün gecmeyle sizin bilginiz kesin doğruymuş gibi konusmussinuz.. 2235 çıkmıştı ve 3 Dr geç döllenme dedi, ve erken yumurtlayan biri değilim.
merveanne_ 1prensesannesi__ hadi ya ben korkuyorum adet yapmaya en son 1.20 çıkan test sonucumun üzerinden 2 hafta geçti :(
1prensesannesi__ merveanne_ bilemiyorum korkunun ecele faydası yok sabredebiliyosan adet gecikmesini beklemen daha iyi tabikide
merveanne_ 1prensesannesi__ bgun aksam kan testi verdim 0.100 cikti 😞 elendim ben suan en az bir uc ay kafamdan atip sadece kilo vermeye odaklanacagim surekli negatif gormekten biktim