MMad __mom1 eşimin kardeşi o yüzden karşılığını götüreceğiz illaki karşılık götürmeyeceğim biri olsa kayınvalidemler annemler gibi o zaman kümye derdim ben de 😂
MMad _brcu88_ anne baba olsa künye derdim ben de hatırası kalsın diye ama karşılık götüreceğim için eşimin kardeşi o yüzden hem kendim mağdur olmayayım hem de bilmediğim işler diye sorayım dedim 😊
Anneumut2318 MMad tabiki künye canım hem fiyatı biraz daha yüksek hemde hatıra olur kendi bebeği bıraka bilir
MMad __mom1 annemler kardeşime bilzeik yapmıştı sanırım yani bebeğe yapmadılar kayknvalidemler de bebeğe benek arabası aldılar diye almazlar çok büyük ihtimalle
Minikperi MMad ikisi de kârlı değil. Künye dediğin 14 ayar kimse bir onu 22 ayar almaz ama önür boyu saklanır. Çeyrek dediğin de bir bozulmada aynı gün pul olur. Künyeyi en azından takar.
Egeminannesi MMad künye bozulunca zarar ediyor alırken ceyrekle nerdeyse aynı fiyatti ama bozdurmak istesen zarar işte
Busbusablaoluyo MMad MMad künye küçücük ucuz birşey hemde bebek künyeyi takamayacak elinden düşürür eder çeyrek yaptır bitaneciğim benim tavsiyem bende öyle yaptırcam
Kukulikukuli12 MMad Ben kızım altın künye yaptırıdm. Allah izin verirse ömürlük saklamak için. Şimdi 2.bbeeğime de aynı şekilde yapıcaz
Minikayak24 MMad benim annemde bana sordu ben çeyrek istedim bozarken çok zarar oluyor tabi biz almıyoruz ama illaki bşrgün dara düşünce en azından değeri olan bişey olsun kenarda künye bebeklikte takılıyor daha kullanması zor bişey hatıra amaçlı
murvet_98 Çeyrek daha mantıklı künyeyi gümüş de alsaniz saklarsiniz. Biz oğluma kendimiz gümüş aldık altın rengi olanlardan millet altın saniyodu valla hem altın gibi pahalı değil daha kârlı