Asya011 hayır , yukarıda da anlattığım gibi asla ufacık bir küslüğümüz bile olmazdı bizim . Kaza günü de beni öptü , sarıldı seni seviyorum ben gelene kadar hazırlan dedi ve evden çıktı . Yarım saat sonra kaza haberi gelmişti. Araçta da tek idi zaten . Sonrasında 2 hafta yoğun bakımda kaldı. 7 Temmuz Cuma sabahı kalbi durmuş . O şekilde vefat etti .
Ki onlar benim yanımda olsalardı ben de onların yanında olmak isterdim. Ben ne ev ne eşya hiçbir maddi şey hiçbir zaman talep etmedim etmezdim de . Manevi olarak nasılsın dense . Bebeğin iyi mi de se yeterdi bana . Ben tüm olanlara rağmen sustum . Beddularına beddua ile de karşılık vermedim . Cenaze anında bile etmedikleri kalmadı . Herkes yanıma gelip nasıl dayanıyorsun nasıl cevap vermiyorsun biz olsak çoktan olay çıkmıştı dediler . Ama hep Allaha havale ettim. Yine öyle yapıyorum. Allah benim de onların da kalbinden geçeni biliyor . Hepimizin kalbine göre verecek eminim . Bu durumda bile onlar bana o cümleyi kurdu, kemiğini sızlattın dedi . Halbuki ben onu sevmekten , anmaktan, mezarına gitmekten başka hiçbir şey yapmadım yapmıyorum da . Zaten benim dünyam çoktan benden gitmiş iken ..