AysnrTml Haticetk 37. haftadayız erken doğum riskim vardı 28 haftalarda başlamıştı 36 ya kadar biz uğraşıp içeride tuttuk paşamı şimdi de o ben gelmem diyor sanırım 😅😅
helloogbitchs Haticetk 38+5 pazartesi doğum için hastaneye yattım iki gün durup çıktım Allah kimseyi orda boşu boşuna bekletmesin hemen doğurup çıkalım inşallah sadece bunun için dua ediyorum
Meleyke123 AysnrTml aynısı, bende de öyle🤦♀️ kafası bile aşaöıda dönük hazır pozusyonda ama yok gelmiyo
Mervikk59 AysnrTml aynı durum ya benimde 29dan beri gelmek istiyo zor durdurduk şimdi 38+4 ama küstü galiba gelesi yok hiç sabırsızlanıyorum artık 😂😂
Mine9166 iiiirem 37+5 im bende hiç bir belirti yok erken doğma riski vardı ilaçlarla tuttuk şimdide kendi gelmiyor:)
Eebrarddmrr Haticetk inşallahhh bugün sabahtan beri regl ağrısı gibi hafif bi ağrım var geliyo gidiyo ama çoğalmıyo akşama doğururum inşallah diyodum bugünde olmadı sabaha doğururum inşallah 😂
Haticetk Eebrarddmrr aynı şeyler ben de var kasıklarım belim ağrıyor afedersiniz popo kısmında baskı var orası da ağrıyor ama bekliyoruz bakalım ağrı şiddetlenmiyor
Eebrarddmrr Haticetk dualar kabul olddu sanırım 😂 suyum geldi hala gelmeye devam ediyo hastanedeyim şuan nst ye bağladılar 3 cm açılmam varmış hasta bezi taktılar heryerim sırılsıklam 🤦🏻♀️ suni sacnı vericekler sanırım ağrılarım çoğaldı biraz
stoprak helloogbitchs aynısı benimde başıma geldi. Orda yatmak çok zor dediğiniz gibi boşuna yatmak daha zor. Allah hepimize kolaylık versin inşallah.
Nisanrrerdag Fifiisma bnde 37+2 dogusun artık ıstıyorum hurma falan alacam yarın bakalım ıse yarar ınsallah doktorum gelmese 41 e kadar beklıcem dıyor mudahale etmıcem dıyo nasıl dyanacam 41 e kadar