merylii_ 1prensesannesi__ ben en iyisi bi 4 gün daha bekleyim zaten 15 inde aşılamanın tutup tutmadığını öğrencem
Atlasss12 1prensesannesi__ zannetmiyorum olduğunu ya sıfırlanmadı beta henüz bence çünkü belim bacaklarım kramplı ağrılar çekiyorum 3 4 gündür adet olcam gibi bi olsa rahatlasam
1prensesannesi__ Atlasss12 kurtajda 2 hafta içinde sifirlaniyo diye biliyorum ama kimyasal ve kurtaj sonrasi hemen hamile kalan cok kadin var umudunu kaybetme zaten hcg değerini biliyosundur 2 gun arayla kan verirsin düşüş varsa ya da esitse degerjn dusmemistir ama yukselme varsa hamilesindir 😃
MBabymom Kızlar 2. Haftamdayım yarın kan versem belli olur mu kanda gebelik ?Erken testte cıkmadı . Belirtim çok fazla kasık ağrısı bel ağrısı sivilcelenme kusma baş ağrısı sık idrar keskin idrar kokusu
1prensesannesi__ Atlasss12 ayyy bak ne dedim eger düsen bi deger olsa basinda <kucuktur olurdu ama net bi deger çıkmış 2 gun sonra artmiş olcak tebrik ederim 🥰
1prensesannesi__ Atlasss12 burda cok beta degeri gördüm kimyasal gebelik yasayanlarin cogunda 10 11 bile olsa< vardi basinda senin net bi değer hastaneye göre degisirmi bilmem ama bence 2 gün geçti bile bu gun tekrar kan ver
Demir1dnz Atlasss12 aaa evet şimdi gördüm onu genelde ben referans aralığına baktığım için üstü görmedim dur kendi kan sonucuma bakayım kağıdı bulursam inşallah hamilesindir 💕
Atlasss12 Demir1dnz ama işte 35 gün önce kürtaj oldum 1 hafta kanama sürdü sonra korunmasız devam ettim doktorumun bilgisi var adet sancılarım oluyordu bir türlü adet olmayınca bende kan verdim bu değer düşedebilir yükseledebilir yani henüz sınırlanmamış olabilir değerim o yüzden sevinemiyorum
Demir1dnz Atlasss12 valla o kadarı bilemem ama bende ilk kez kan verdiğimde 0 5 aralığında çıkmıştı 6 7 ay sonrasında hamile kalmışım tabi hamile olduğumdan haberim yoktu 27 bindi değerim ben daha önce düşük yada kürtaj olmadım yorum yapamicm bu konuda