1prensesannesi__ merylii_ lh yükselmiş gibi ama hala pik degil galiba elinde daha varsa eğer düzenli devam et catlama falan olursa şansini 2 ye katlayabilir
merylii_ 1prensesannesi__ ya hamileyken yumurtlama olmuyo diye biliyorum eğer yumurtlama olursa hamile değilim demek sanırım
Caglali 1prensesannesi__ ilk 10 dakika içinde beklemedi çok Teste damlattim elimi yüzümü yıkadım baktım çift çizgi
1prensesannesi__ Caglali o zaman dogrudur prodoctor yanilmadi hic 12li paket almistim trendyoldan hamile degildim ama hepsini denemiştim sararinca kuruma cizgisi belirdi bazilarinda ama hic yalanci pozitif cikarmadı
Atlasss12 1prensesannesi__ benimde 5 10 dk içinde silik çıkıyor prodoctor kan verdim sonucu yarın alıcam ama meraktayım
1prensesannesi__ Sevgi2023 sabah adet oldum asko aksam kanli akintim vardi zaten sabah söküldü adet oldum onca belirti adet belirtisiymis demek
1prensesannesi__ Atlasss12 prodoctor erken test olarak iyi bi marka hcg 9 10 oldugunda bile gösteriyo ama kuruyunca kuruma cizgisi cikiyo adetine kac gun var
Atlasss12 1prensesannesi__ ben 5 hafta önce kürtaj oldum 1 hafta kanamam sürdü sonra korunmasız devam ettim o yüzden eski mi yeni mi anlayamıyorum
1prensesannesi__ Atlasss12 yine kanamaya gore degerlendiricek olursak 4 hafta olmuş varsa cikar muhakkak sonucun ne zaman cikicak
Atlasss12 1prensesannesi__ yarın öğleden sonra çıkacak ama testte çıktığına göre yine 5 10 vardır bence artacak mı düşecek mi yine kan vermem gerek galiba
Atlasss12 1prensesannesi__ belim bacaklarım çok ağrıyor adet olacak gibi ama bişe yok özellikle belim kalçamın tam üstü kopacak gibi ağrıyor
1prensesannesi__ Atlasss12 prodoctorda ciktigina göre en az 9 10 vardir 2 gune bi daha kan verirsiniz artış takibini yaparsiniz😃
Atlasss12 1prensesannesi__ zannetmiyorum olduğunu ya sıfırlanmadı beta henüz bence çünkü belim bacaklarım kramplı ağrılar çekiyorum 3 4 gündür adet olcam gibi bi olsa rahatlasam
merylii_ 1prensesannesi__ ben en iyisi bi 4 gün daha bekleyim zaten 15 inde aşılamanın tutup tutmadığını öğrencem