Ozlem0138 Eda81 bende 11 haftalık bir tek fitil verdi şimdi bol bol su içiyorum ama midem bulanıyor su içince daha önce de suyu çok içmezdim zaten şimdi çok zorlaniyorum çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşirsin🙏
Umutdeniz Esomami bende hiç içmem bakma ilaç kullanıyorm onun bahanesyle günde 2 bardak kendmi zorluyorm şimdi 34haftalıgm 7 kilo aldım
celileturk Hamile kalmadan önce de çok su içen biriydim. Gebelikle bu istek arttı belki 4-5 litre rahat içerim günde. Hatta benim kış tüy kaş bıyık derdim hiç yok çok şükür 😅 kaşlarımı dahi almam. Ağda vs masrafım olmaz. Eşim beniö için hatunun tek masrafı içtiği su der 😂
Krasivyy Deryaa84 benim de 2 litrelik şişem var içine limon ve salatalık falan atıyorum ondan bi iki şişe bitiyor bazen sade su pek içemiyorum
Umutdeniz Esomami eee zaten az birsey koyduk 3 yasnda ve şuan kokmuyor yaşıtları ekşi falan kokuyr ama oğlm kokmuyo tertemz
Atlarlayasayan Deryaa84 benim 3-4 bardağı geçmiyor maalesef aklıma bile gelmez su iyi değil aslında ama unutuyorum:)
Deryaa84 Atlarlayasayan telefonlarda su içmek için hatırlatma yapan aplikasyonlar var :) bilginiz olsun .