peri5860 Eliferk09 Hahhaha 😂😂 Sırf rahat bağırmak adına gittiniz yani 🤣🤣 Bana da bağırma dediler ben de bagirmadim
Eliferk09 peri5860 kızz bağırmadan durulacak gibi bir acı değil ki belime belime vuruyor du😂😂ikinciyi heyecanla bekliyorum 😂eşim devlete git diyor yine 😂
peri5860 Esmamam Ya ben aglayamadim bile ağrıdan 🤣🤣 Normal kolay değil sonrası kolay başı çıksın olay bitiyor sonra bebeğimle ilgilenebildim ayağa desteksiz kalkabildim bunlar önemli bence ya özellikle benim gibi yalnız anneler için
peri5860 Eliferk09 Hahaha 🤣 bak derin nefes al ver az bağirirsin bana da gıcık bir ebe kızmıştı ama azıcık dinledim azıcık dinlemedim işte nefes alıp verince azalıyor ağrı bu arada
Sebahat25 peri5860 derın nefes alıp verınce acılman da hızlı oluyo kendını kasında sıkınca olmuyo acılma
Eliferk09 peri5860 o an aşırı panik yaptım eşim bile diğer hastaneye götürene kadar canı çıktı bişi olcak diye 😂😂ben bağırıyorum yeter artık doğ yeteeerrr diye 😂😂
peri5860 AAaaEE Seray Kaya Topdagi son zamanlarda keşfettim o doktoru en büyük pişmanlıgim onu en başında keşfetmememek oldu alanında iyi oldukça tatlı bir kadın
Varligibirdertyokluguyara peri5860 peki sürekli aynı doktora nasıl randevu bulabildiniz , ben Eda Bingül ile başlamıştım 2 kez gittim sonra asla denk gelmedi başka doktorlara gittim sonra baktım olmuyor Buhara ile devam ettim