gulsahklkn LavinsMom Benim hamileliğimi özetlemişsin son trimester de birazcık ağzınıza ediyo haberiniz olsun 😅
LavinsMom gulsahklkn oyle mii? 😄 Evet duydum bende sonlarda burnumuzdan geliyomus bu iyi gunler 😄😄 saglik olsun gorelim bakalim neler bekliyor
gulsahklkn Eva-13 Evet benimde aynı şekilde ilk trimester berbattı dediklerini aynen yaşadım 2. Trimester bi oh diyorsun ama 3 te ilk ayların geri geliyo 😅
Nnoktaa gulsahklkn işte benim tek derdim bu şimdilik 😂 tekmesidir kasılmasıdır ağrısı sızısı bunlar olağan şeyler der kabul ederim. Ama bi insan sürekli idrara gitmemeli yaa 😂
gulsahklkn DenizSuslu Çok zor geçiyor o şekilde gerçekten anlayabiliyorum seni ilk 3 ay bende çok kötüydüm geçmeyecek diye aklım gidiyodu
Ebrugrgn gulsahklkn İlk 3 ay bulantı ve mide yanması sürekli uyku haliyle geçti ikinci trimester rahatladım çok şükür şimdi üçüncü trimestera yeni girdim bulantı ve mide yanması geri gelmeye başladı öyle bi şekilde yuvarlanıp gidiyoruz
gulsahklkn Aysenurcineli Hareket kısıtlılığı 😪 yatakta yan yatmaya çalışırken göbeğim kopup yanıma düşecek sanıyodum
gulsahklkn AselinAnnesi12 Ne olursa olsun geçici bi süreç olduğunu ve sonunda kavuştuğunda herşeyin geçeceğini unutma 🥰❤️
Euzunali Dadymom1 ben de 15 haftalığım ve ikiz gebelik Allahım bir insanda hiç mi belirti olmaz güya ikiz gebelik 2 katı derler ne karın adamakıllı ne kilo ben yaşamayınca garip geliyor cidden :)
Dadymom1 Euzunali hiç sormayın bende aynıyım 😅😅 doktorum diyor ki sana kilo yapıcı ilaç yazayım 😅😅 karnım da yok, 65 kg ile hamile kaldım boyum 1.80 , doktorum 20.haftadan sonra birden çıkacak şaşıracaksın diyor 😅🙏🏻
Euzunali Dadymom1 ay hadi inşallah hayır kimse de pek bişey anlamıyor ya o hamilelik kıyağını da göremiyorsun 😂 bi de artık hamile kıyafetleri giymek istiyorum yaa 🙈🙈
Dadymom1 Euzunali 20.haftadan sonra da gizlemeye çalışmayız inşallah 😅😅🫠 akşamları benim göbeğim çıkıyor, sabah yine dümdüz 😅😅 az kaldı az 😍😍😍😍
December Antalya0772 zayıf misiniz o yüzden mi oluyor acaba aylardır cozemedim benim de öyle davul gibiyim öyle çok büyük bir karnım da yok ama aşırı sert sanki içinden ittiriyorlar belime doğru.
gulsahklkn Annemm1213 Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız ilk 3 ayım sürekli kusarak geçti evimden tiksiniyodum su bile içemez olmuştum tansiyon düşüklüğü yüzünden dışarı çıkmaya korkuyodum gözüm kararıyodu bayılıyodum son 3 ayda da gebelik tansiyonu başladı çatlakları hiç saymıyorum vücudum harita gibi hele hele son 1 aydaki vücuttaki ağırlık anlatılmaz zaten mide yanmasından 2 günde bir şurup bitirmem falan ama herşeye rağmen çok şükür ne kadar zorlansam da içimdeki mucizenin bunlara sebep olduğunu düşündükçe gücüm yerine geliyordu şimdi tüm bunları yapan sıpa kucağımda beni izliyo 🥹
Annemm1213 gulsahklkn çok güzel inşallah ben de hayırlısı ile kucağıma alırım zor zamanlar yaşamışsın sen de
Matmazelbebi gulsahklkn İlk başlardaki göğüs ağrısı beni çok zorladı. Sonrada gebelik harici herşey başıma geldi (Genital siğil, myom, ayak tırnağıma koli düştü tırnağım çıktı, banyoda kaydım düştüm vs😅😂) gebeliğim çok güzel geçiyor Allaha şükürler olsun 😍❤️