cevriye35_ gulsahklkn Garibanın çilesi bitermi 😅 ilk 4 ay kusma bulantı koku hassasiyeti 2 trimester balayim 3 trimestir ödem agri sizi egilip kalkamama kramp sıcak basması mide rahatsızlıkları vs vs bi doğuraydık hayırlısıyla 🥰
Eebb gulsahklkn ilk 3 buçuk ay mıde bulantısı ama asıl zorlandığım son 2 ayımdı sıcak basmaları üstüne ağustos sıcakları ve mide yanması sıcaklardan ötürü uykusuzluk
Tug_34 Nrmrv 10. Haftadayım, bulanrı yaşamıyorum. Ama 7. Haftadan beri 3 dk ayakta kalayım kalçama çok ciddi ağrı giriyor. Bazen iki büklüm kalıyorum 😔 İçtiğim vitaminlerde işe yaramıyor. İlerleyen haftalarda karnım büyüyünce ne olcak acaba.
Meryemgrcy Tug_34 Kuyruk sokumu mu diyolar bir kemik var o mu ağrıyor ben de aynısını yaşıyorum oyleyse. Korkutuyordu bir ssorun mu var acaba diye
Nrmrv Tug_34 benim de öyle o haftalar da başladı herkes sonra olur demişti ama erkenden oldu maalesef o geçmiyor işte
Ruukiiyee00 -Annem ya benimde aynı şekilde ama bakıyorum gözle görülür bir şişlik yok ona rağmen ağrıyor neden acaba aynı durum mu
-Annem Ruukiiyee00 Benim gözle görülür bi şişlik oluyor canimm malesef 🥲 Kaç haftaliksin ? Kilon çok var mı belki ondandır son haftalarda artık ayaklar napsinn tasiyamiyor olabilir 😕
FeyB FeyB yani bilmiyorum doktor ilk muayenemde gebe olmadan önce demişti böyle bi şey ama olmayadabilir bundan daha basık olanlar gördüm 4-5 tane doğuran demişti
Ireeeeem gulsahklkn 31 oldum 25ten beri karın sertliği ve kalça ağrısından çok çekiyorum. Devamlı kasılmalarım var hepsini de hissediyorum. Ne tarafa yatsam resmen gece popo ağrısıyla uyanıyorum sanki kırılmış gibi.. psikolojik olarak da yalnızlık. Gurbette anam babam yok eşimden başka kimse yok var olan 2 3 arkadaşım hamileliğim boyunca ne aradı ne sordu. Kimse bahsetmiyor ama hamilelik çok izole çok yalnız bir süreç. Kendimi aşırı soyutlanmış izole olmuş ve dışlanmış hissediyorum
gulsahklkn Ireeeeem Gerçekten öyle hormonların etkisiyle ekstra bir yalnızlık hissediyorsun herkes yanında olsa bile emin ol ki yine aynı duygularda olacaktın bende yaşadım niye kimse aramıyor sormuyo gelmiyor diye ağladım hep şimdi hiçbiri umurumda değil öyle düşünerek hamileliğini zehir etme kendine kucağına alınca hiçbirini hatırlamayacaksın
vanilyali99 Ödem ve o fena sıcaklarda işe gitmek. Bunun dışında her gun vitamin hapı içmek. Yediklerine dikkat etmek zorunda kalmak🤣🤣
gulsahklkn vanilyali99 O vitamin ilaçları ne öyle ya intihar eder gibi bir sürü tövbe tövbe 🤣 ama faydası çok var nolur ihmal et e özellikle kan ilacının önemi çok büyük doğumda ve sonrasında anlayacaksın
Ireeeeem Balannebalcocuk benim de tam olarak aynısı. Kasılmalarım yüzünden haftalardır yatıyorum bebeğin iyiliği için sola yatmaktan sol kalçamda yatak yarası oldu yemin ederim. Resmen kalçam çürüdü. Şimdi 31 olduk. Ben de gurbetteyim eşimin ailesi ilgisiz benim ailem çok uzak. Olan 2 3 arkadaş hamileliğimi öğrendiğinden beri ne arıyor ne soruyor evden dışarı da çıkamıyorum dinlenmek zorundayım. Çok yalnızım çok izoleyim devamlı bebek iyi mi.. kendime hedefler koyuyorum 32 olayım 34 olayım gibi. Mental olarak çok yorgunum
Defnem33 Ireeeeem İrem sen bensin yemin ederim ya benim de ailem uzak kimsem yok Farklı şehirlerdeyiz eşimin ailesi sıfır ilgi alaka bişey isticem diye ödleri kopuyor komşular desen suratsız selam sabah ları yok ne yapıcam bilmiyorum hayırlısıyla doğursaydık inşallah 🙏🫠
Balannebalcocuk Ireeeeem aynen öyle benimde ailem uzakta eşimin ailesi aynı şehirdeyiz ama hamileliğim 7. Ayındayım 1 kere yemek yemedim evlerinde. Öyle alakasız ilgisizler lafa gelince torunumuz da torunumuz 😆 Yalnızlığı dibine kadar yaşadığım şu zamanlarda tek dileğim sağlıkla kucağıma almak 🥹
Melike_sevgi gulsahklkn ilk üç ay aşırı mide bulantısı kusma ve halsizlik vardı ikinci üç ay biraz rahattım onda da çatlaklarım çok oldu ne yaptıysam önleyemedim ve kaşınıyorlardı son üç ayın iki ayı geçti bu iki ay da uykusuzluk mide yanması ve ödem çok zorladı şuanda da hep yorgun ve halsizim bakalım son bir ay nasıl geçecek🥲
Churcill gulsahklkn son aylarımın aşırı sıcaklara denk gelmiş olması beni çok zorlamıştı. Gece uyuyamamak, ağırlık hissi. Sanki hiç bitmeyecekmiş gibiydi ama geçti şükür
Melike_4949 gulsahklkn başından beri geçmeyen mide bulantısı kusma sol kasık ağrısı ve kum döktüğüm için çektiğim ağrılar 🥲💗 23 hafta bitiyor 🐣🥳
1woramy 34+4 haftadayım ve ilk trimesterde ki tüm belirtileri yaşıyorum sabah bulantılarından mahvoldum prilam bile fayda etmiyor ne yazık ki :(
tambirleydi gulsahklkn beni şimdiye kadar en çok yüzüstü yatamamak kola içememek hatta diyet yapmak zorunda kalmak zorladı 🥺
Bonibonn LavinsMom daha zorlu günler bekliyor ☺️ Uyuyamamak karnın sertleşmesi bacaklarda huzursuzluk artan mide yanmaları
Birrrcan Youngmotherr merhaba kaşıntı mi alerjiden kastınız bende çok kötü kaşınıyorum da o yüzden soruyorum