Öncelikle merhaba biraz geç kalmış bir doğum hikayesi 40+3 de dünyaya helen güzel kızım öykü şöyle başlıyayım pazar günü bütün evimi temizledim squat ve internetten gördüğüm bir sürü egzersizlerimi yaptım sanki hissetmişim gibi ve 37. Haftadan itibaren ananas ahududu yaprağı çayı hurma yemeye ve her gün ılık suyla duş almaya başlamıştım neyse pazar gecesi pazartesiye bağlayan gece 3 de sancılandım ve hastaneye gittik doktorlar 2 cm açığın var 41. Haftada biz alırız çocuğu dediler tamam dedim eve geldik saat 5 gibi sonra beni Bi sancı başladı ama nasıl anlatamam ayakta bile duramıyorum anladım doğurcam sancılar 5 dk dan 3 dk ya kadar düştü evde 5den 9a kadar yürüdüm hareket ettim en son sancıdan ağlamaya başladım ve eşim böyle olmayacak yürü gidiyoruz tekrar dedi hastaneye gittik tekrar muayene ettiler bi baktılar 8 cm açıklık var hemen yatış verdiler odaya çıktık biraz sancım çektim sonra suni sancı taktılar hemşire sen öğlene doğurursun dedi ama doğuramadım o ayrı konu 😄neyse sonra doktor geldi suyunu patlattı sürekli muayene ettiler ama ben nasıl yalvarıyorum nolur beni sezeryana alın diye ama 8 cm açıklıkla almayız dediler sonra hemşire geldi bana ılık suyla duş aldırdı kayınvalidem de beni öyle yıkadı Allah razı olsun sonra ben ıkınmayı bilemediğim için çok zor Bi doğum geçirdim kayınvalidem sürekli belime masaj yaptı okudu sancı odasında sürekli hareket etmeye çalışıyorum ama o sancı ayakta durdurmuyor ki insanı hareket ediyim neyse sonra 5 ya da 6 tane doktor geldi seni doğurtturalım hadi dedi ama ben yalvarırım nolur yapmayın falan diyorum 😄 benim panik atağım var beni sezeryana alın diyorum hala ama dinlemiyor kimse beni sonra ben kalkmaya falan çalıştım sonra doğum başladı 2 kişi bacaklarımı açtı 2 kişi ellerimden tuttu biriside karnıma baskı yapmaya başladı ama benim hatam çünkü kaçmaya falan çalıştım haklılardı en son böyle olmayacak dedim tıkınmaya başladım hemşirenin tarif ettiği gibi 1 2 3 diyerek 3. Ikınmamda kızımı doğurdum her şey bitti sonra sanki 2 dk önce sancı çeken ben değilmişim gibi iyiki de normal doğurmuşum diyorum şuan kızımın poposuna vuruyorlar sesi çıkmadı sırtına falan vurdular sesi çıkmadı çok korktum kendimi unuttum ona bakıyorum bir sürü doktor geldi en son Bi tane doktor sırtına bi vurdu ağlamaya başladı çıkarken suyunu yutmuş o yüzden ağlamamış çok şükür bişeyi yok olmadı da maşallah benim hikayem bu kadar Allah size kolay doğumlar nasip etsin inşallah yavrunuzu kucağınıza sağ salim almayı nasip eder inşallah ❤️❤️❤️❤️