Nur_50 Rky02 çok iyi olur fiyatı artmadan indirim değerlendir ben öyle yaptım Ebebek civil mağazadan modeller baktım netten Hepsiburada ve trendyol getirttim ebebek-mango-h&m-zara hepsini takip ediyorum indirimde hemen alıyorum 😃
Rky02 Nur_50 şuan düşünemiyorum walla mide yanmalarım halsizliklerim başladı kendimden bile ümidimi kestirdi diyebilirim çok yorucu geçiyor
Mekklc Benim doğum 17 Şubat olarak gözüküyor ben anne aynı beşiğini aldım . Önemli olan işte dijital şeyleri de almaya başlicam hepsini kaydediyorum toplu alıcam nasip olursa çünkü bir gün bile geçse hemen zam geliyor maalesef 🥺 Kayınvalidem falan alma bir şey diyo ben alcam diyorum çünkü mecbur ihtiyaç fazlasını almıyorum kıyafet vs en son bıraktım ama indirimde ufak ufak alıyorum yeni doğan çok tercih etmicem en fazla 6 takım gerisini 3-6 6-9 9-12 ay olarak üçe ayırmayi düşünüyorum rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin bebişleri 🥰😍
Nur_50 Mekklc bende ilk kaba eşyalar başlamıştım benim bitti alışveriş ufak tefek şeyler kaldı tek ben 1-3 ve 3-6 ay aldım çünkü bebeğim uzun boylu olacakmış😃
Bibebek Mekklc ayy benimde aynı güne geliyor ben mart kızı olsun istiyorum ama nasip tabi o zamana kadar beklemeyebilir doktor 17 Şubat dedi doğuma 🙈
Nur_50 Rky02 ben hep netten aldım mağaza gezmek çok zor biraz fazla yürüyeyim bel ağrım ayak topuğum ağrıyor 😃Hepsiburada trendyol alıyorum iade kapıdan alıyolar 😃benim için büyük kolaylık oldu
Babyy21 Bizde 17+5 haftalığız. Hareketlerini hissetmeyi bekliyorum 😃 hafif hissediyor gibiyim arada. Ufak kayma ya da kalp atıyor gibi ama o mu emin olamıyorum. Bir de şimdiden , özellikle çok yorulunca oturup kalkarken zorlanıyorum belim filan ağrıyo 🥺
Mekklc Nur_50 ayy kaç haftalıksınız şu an 🥰 maşallah. Kıyafet vs alınır ama bu ufak da olsa ihtiyacı olan şeyler sonraya kalmamalı sonuçta en çok kullanılıcak şeyleri kaba şeyler diğerleri yavaş yavaş hallolur 🥺 bizim bebişin boyu nasıl olcak acaba eşim şimdiden ultrason fotoğrafından bile babasına benziyor diyip duruyor 😅
Nur_50 Mekklc 😃 19+1 şuan oğlum olacak sizin cinsiyeti belli mi😃 18+5 devlet hastanesi gittim detaylı ultrason randevu açtırmak İçin oradaki doktor boyu uzun olacak babasının boyu kaç dedi karnı ve boyu 1 hafta önden gidiyormuş o zaman ben 18+ 5 tim bebek karnı 19+4 boyu 19+5 di 299 gr dı
Nur_50 Mekklc inan avm gidip dolaşmaktan şimdiden sıkıldım belim ağrıyor çok yürüyünce bide ayak topuğum çareyi netten almakla buldum😃Hepsiburada-trendyol alıyorum iadeye bile gelip kapımdan alıyorlar Kıyafet H&M -mango-carters-zara alıyorum 😃
Mekklc Nur_50 Bizim de oğlumuz olucak inşallah 🥰 biz daha 17+2 haftalığız Perşembe günü kontrolümüz var en son kilosu 90 grmdı şu an nerdeyse bir ay geçti umarım ufaklık kilo almıştır 🥹 Ben de detayliya ekim de gidicem umarım o zaman bazı şeyler belli olur 🤭
eveb19 Nur_50 aa biz ayni haftadaymisiz bende 19+1 im :) bebek hareketleri nasil hissediyorsaniz eger cok hareketlimi?
Mekklc Nur_50 Ben de Trendyoldan vs hep alıyorum hem kolay 😅 bende nefes nefese kalıyorum yürüyünce bir de havalar aşırı sıcak çok halsizlik oluyor ama yürüyüş yapmakta çok fayda var benim kilo almamam lazım vs ağırlaşmamam lazım çok fazla o yüzden fırsat buldukça akşam yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama olmuyor 😅
Mekklc Nur_50 Ben o kadar zor buldum ki randevu maalesef bir ay boyunca almaya çalıştım telden ama bir türlü alamadım meğer üniversitesi hastanesi yarı özel olmuş o yüzden vermiyorlarmıs tele sekreter rezillikti hem çok geç verdiler hemde çok uğraştım ben de 23+4 de mi ne gidicem 😤
GulbenErhan Nur_50 benimde 19 eylülde randevum şuan 19+1 olduk buğün cinsiyeti bedir bebeğinizin bizimki oğlan
Mekklc Nur_50 ben gram alıyorum geçen gün bir gram vermişim 🤷🏻♀️ daha kilo almadım ama şu bir haftadan beri gece acıkmaları başladı sanırım şimdiden sonra alıcam . Doktorunuz nasıl doğum olducağını söyledi mi peki