• Öneri
  • Hemşireye verilecek eşyalar bakar mısınız

Alt üst takım koydum kısacası 5li hastane çıkışı koydum 2 bez koydum bir battaniye başka eklemem gereken bir şey var mı ? 2 bezde nolur nolmaz diye koydum normalde herkes 1 koymuş videolarda eksik var mıı ?

gakkoyengee Penye battaniye Yenidoğan tulum zıbın 1 numara bez önlük eldiven şapka Ben bu şekilde hazırladım

Bi tane hastane çıkışı onun içinde battaniye oluyo genelde ama bi battaniye daha koyun isterseniz. 1 tane bez ekstra çorap koyabilirsiniz. Hemşireye vermek için yeterli yedek olarak 2 takım daha ve tulum koyun çantanıza.

Penye battaniye atlet üst alt takım önlüğü şapkası yani 10 li hastane çıkışı setinin hepsini koydum 1 set de bez koydum ilk hemşireye vermek için birde ince bir adet daha peluş battaniye koydum

Ay birde içinde zıbın vardı artı olarak eklediğim birde çorap

Elisaninannesiii 10lu hastane çıkışını fotoğraf çekiminde kullanmak istiyorum çünkü ilk doğduğunda giyilen kıyafet kirleniyormuş sanırım ondan 5li koydum

gakkoyengee benim hemşirem özellikle uyarmıştı hastane çıkışlarının içinde önden bağlamalı bir zıbın oluyo ya üst gömlek gibi onu koymayın çıtçıtlı zıbın koyun diye çocuğu kucakalarken filan bebegin beli aciliyomus bir de bence 1 tane bez koy ekstra bir durum olduğunda zaten senin cantan yanında olucak isterler fazlalık eşya yapmasın o an

Aysnk bende zıbından koydum dediği şu an çok mantıklı geldi teşekkürler

gakkoyengee 5 li hastane çıkışının içinde zıbın olmuyor genelde zıbın da koymuştum ben önden çıtçıt ile bağlanan yenidoğan zıbını ve çorap

gakkoyengee kac haftalik hamilesiniz bende ekim sonu annesi olacam inşallah havalar nasıl olur deye düşünüyorum siz bebek için yelek koydunuz mi

gakkoyengee Sezeryan doğumsa kesinlikle kalın battaniye şart ben penye koymuştum yeterli gelmez dediler bir tane de onlar penye battaniye verdi 2 tane penye battaniyeye sardılar zıbın ve çorapta şart ameliyathane çok soğuk oluyor bide yeni doğan olunca daha da soğuk 🥶🥲

Gebe_hanim normal doğum düşünüyorum bebişte şu an normal geliyor çok kalın bi battaniye koydum onu vereyim mi diye düşünüyordum evet ameliyathane çok soğuk bence kalın vereyim