Minik_kusumm alparslangur sadece yaşadığım hiç kolay değildi başkaları da yaşamasın isterim . Sezeryan düşünüyorsanız devam edin ama normalse biliyorsunuz bebek ne zaman gelir belli olmuyor 9 ay güvenip muyane gidiyorsunuz ve sonu hüsran
Dmlaguns alparslangur başından beri hale hanıma gidiyorum oldukca ilgili kibar naif biri ben ilk gebeligimdede o hastaneye gittim bı problem yaşamadım
Dmlaguns alparslangur ben kontrole gittiğimde doğuma aldı gece veya haftasonuyla alakalı bı bilgim yok soracağım ama gittigimde
alparslangur Minik_kusumm Ne alaka inanmamak başkasına soramaz mıyım? Farkındaysanız yazan kişi memnuniyetini belirtmiş tabiki soracağım.
Minik_kusumm alparslangur Alakası Tabiki var ben gelinmediğini söylüyorum siz buna itimat etmeyip başkasına soruyorsunuz bu inanmamak oluyor . Aslında suç bizlerdeki yaşadığımız memnuniyetsizliği söylememek lazım
alparslangur Minik_kusumm ay cidden baydınız ya. Siz memnun olmadığınızı söylemişsiniz o kişi memnunmuş ve normal doğum yapmış belki hale hanım gece geldi vs. Diyecek? bende doktor arayışındayım tabiki sorucam sizden izin alıcak değildim herhalde.🙌
muziceanne_ Gerçkten işi ticarete dökmüşler muayene ücretleri çok yüksek doğum ücretleri yine aynı şekil çok yüksek eskiden doğum İÇİN çoğu kişi tavsiye ederdi ama şuan yok