Ftma2 esra1791 defne ismi benimde hoşuma gidiyor ama çevremde çok duyuyorum o yüzden düşünmüyorum sizde inseallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız
Eslemim34 Ftma2 Kızımın adı Eslem Allah’a teslim olan kişi, günahsız ve de çok değerli kişi olarak geçer anlamı. Kuran da da geçer.
Ftma2 elif-asil benimde aklımdan hafsa liya geçti ama halla bir kesin kararım yok isim koymak çok zor bisey
1prensesannesi__ Ftma2 her kiz bebek annesine kendi adimi öneriyorum Zişan Şan sahibi demek Peygamber efendimiz kullanilan bi kelime siyer kitaplarinda Peygamber i Zişan olarak geciyor şanlı peygamber anlamında 🥰🥰
rumeysattnc Ftma2 çok isim araştırdım anlamı güzel olsun diye biz sare koyacağız hz.ibrahim peygamberimizin eşinin ismiymiş
BirazbundanBirazondan1 Ftma2 eski Türk isimlerinden devletin sevileni türkiyede 8 kişide var. 😁 2. Anlam olarakta maviye çalan
BirazbundanBirazondan1 Ftma2 öyle şey mi olurmuş. Ben ilk zamanlar kendime vuramıyordum ablam şehir dışına çıktığında . Sağlık ocağına gittiğimde de bacaktan da koldan da vurduttum. Oyle bir şey olsa vurmazlar. Hastanede de doktorun hemşiresi de anlatmıştı o da bacağı anlatmıştı