Ölecem kasintidan kızlar yaa aranızda anlayan var mı bu uyuz mu değil mi ? 1 aydır bu haldeyim bir taraftan hamilelik ile uğraşıyorum bir taraftan gece kasintilarim beni mahvediyor psikolojim bozulmuş artık çok kötüyüm 😣 geçmiyor kaşıntı ne yapsam da geçmiyor anlamadım ne dir. Kan verdim temiz çıktı sonuçlarım doktorlard a hamilelik ten diyor o yüzden ilaç da veremiyorlar hamileyim diye

Önceden kasiniyordu kasidigim yerler morariyordu simdi de bir haftadır kasidigim yerler yerini böyle izlere kabuklu yaralara bırakıyor özellikle gece yatağa girdim mi başlıyor kaşıntı sabaha kadar devam ediyor doğru düzgün uyku yüzü göremiyorum 😒 omuzumda kollerimda koltuk altom göğüs etrafimda birde feci halde bacaklarımda var kaşıntı ve kalcamda

Cevap verecek birileri yok mu 😒

Cildiyeye gösterdiniz mi 1 ay cok beklemişsinizzzz… uyuza benzemiyor bence

Uyuz sanırım hemen doktora gidin yoksa kabus olur size çok lanet birşey

Busra221 yaşadığım şehirde randevu bulamadim 2 hafta ilk bir hafta hep geçer dedim normaldir havalar çok sıcaktı ondan dedim baktım geçmiyor dahiliye gittim kan verdim temiz çıktı oyl eboyle derken bu zamana geldi gittim cildiyeye krem ilaç falan verdi boş ise yaramıyor uyuz değil dedi ama içime sinmedi

Happy_123 kabus olmuş zaten her neyse mahvetmis hayatımi akşam olsun istemiyorum

Birrrcan kesin uyuz biz 2 seneye yakın uğraştık şükür kalmadı şuan laviderm diye bi ilaç var hamileler ve emzirenlerde kullanabiliyor onunla kurtulduk tahi bu süreçte evi kaç kez temizlettik kaç kez kapalı kaldı ev biz başka yerlerde kaldık kıyafetler söylemiyorum bile

Birrrcan Uyuza benzemiyor canım bence uyuzun berbat bir görüntüsü var ama hamilelikte çok sıkıntılı böyle cilt hastalıkları mutlaka acil bi doktora görün

Birrrcan uyuz gibi bnde geçirdim ama çeşitleri var gerçekten eltimin kızında çıktı yanık gibi duruyordu 1 aydır devam ediyorsa bnce o en azından sağlıkocağına git bn öyle yapmıştım losyon verdi geçti şükür

34Meltem12 göründüm ama boş ise yaramadı 😒 önce kuru kaşıntı olarak başladı vücudumda bir şey yoktu şimdi bir haftadır böyle oluyor kasintidan sonra

Birrrcan bulaşma süresi değişiyor bide kuluçka dönemi var tabi hemen belli olmuyor bizde böyleydi morarıyordu

Kayaderler teşekkür ederim ilaç ismi için arastirirk uygunsa bende kullanırım

Kayaderler ayy evet benimde başta kasidigim yerler mis mor oluyordu ilk başta sonra yerini bu görüntüye bıraktı

Kayaderler bende önce kasidigim yerler nohut kadar morariyordu simdi ise yerini böyle kabuklu bir yara ya bırakıyor

Birrrcan iyileşen yerler beyaz beyaz leke oluyorsa eğer uyuzdur sanki kurtçuklar geçmiş gibi görünüyorsa