Ölecem kasintidan kızlar yaa aranızda anlayan var mı bu uyuz mu değil mi ? 1 aydır bu haldeyim bir taraftan hamilelik ile uğraşıyorum bir taraftan gece kasintilarim beni mahvediyor psikolojim bozulmuş artık çok kötüyüm 😣 geçmiyor kaşıntı ne yapsam da geçmiyor anlamadım ne dir. Kan verdim temiz çıktı sonuçlarım doktorlard a hamilelik ten diyor o yüzden ilaç da veremiyorlar hamileyim diye
UYUZU BİLEN(GÖRSELLLİİİİİ YARDİM EDİN LÜTFEN)
Önceden kasiniyordu kasidigim yerler morariyordu simdi de bir haftadır kasidigim yerler yerini böyle izlere kabuklu yaralara bırakıyor özellikle gece yatağa girdim mi başlıyor kaşıntı sabaha kadar devam ediyor doğru düzgün uyku yüzü göremiyorum 😒 omuzumda kollerimda koltuk altom göğüs etrafimda birde feci halde bacaklarımda var kaşıntı ve kalcamda
Yok mu yardım edecekk
Cevap verecek birileri yok mu 😒
Cildiyeye gösterdiniz mi 1 ay cok beklemişsinizzzz… uyuza benzemiyor bence
Uyuz sanırım hemen doktora gidin yoksa kabus olur size çok lanet birşey
Busra221 yaşadığım şehirde randevu bulamadim 2 hafta ilk bir hafta hep geçer dedim normaldir havalar çok sıcaktı ondan dedim baktım geçmiyor dahiliye gittim kan verdim temiz çıktı oyl eboyle derken bu zamana geldi gittim cildiyeye krem ilaç falan verdi boş ise yaramıyor uyuz değil dedi ama içime sinmedi
Birrrcan kesin uyuz biz 2 seneye yakın uğraştık şükür kalmadı şuan laviderm diye bi ilaç var hamileler ve emzirenlerde kullanabiliyor onunla kurtulduk tahi bu süreçte evi kaç kez temizlettik kaç kez kapalı kaldı ev biz başka yerlerde kaldık kıyafetler söylemiyorum bile
Birrrcan Uyuza benzemiyor canım bence uyuzun berbat bir görüntüsü var ama hamilelikte çok sıkıntılı böyle cilt hastalıkları mutlaka acil bi doktora görün
Kayaderler yani şekil olarak aynı mı sizinde böyle miydi? Eşimle aynı evin içindeyiz o daha kasinmiyor
34Meltem12 göründüm ama boş ise yaramadı 😒 önce kuru kaşıntı olarak başladı vücudumda bir şey yoktu şimdi bir haftadır böyle oluyor kasintidan sonra
Birrrcan bulaşma süresi değişiyor bide kuluçka dönemi var tabi hemen belli olmuyor bizde böyleydi morarıyordu
Kayaderler teşekkür ederim ilaç ismi için arastirirk uygunsa bende kullanırım
Kayaderler ayy evet benimde başta kasidigim yerler mis mor oluyordu ilk başta sonra yerini bu görüntüye bıraktı
Kayaderler bende önce kasidigim yerler nohut kadar morariyordu simdi ise yerini böyle kabuklu bir yara ya bırakıyor
Birrrcan iyileşen yerler beyaz beyaz leke oluyorsa eğer uyuzdur sanki kurtçuklar geçmiş gibi görünüyorsa