Sibelkrgl gzlkzmbilg gunduz geldi bir kac saat sonrada dogurdum canım bir avazda kurtulursun inşallah ❤
Nuuur1111 Ayy ne güzel doğum Maşallah Allah bağışlasın hayırlı uğurlu olsun inşallah Darısı bizlere aminn 🤗
Prens_prenses777 Sibelkrgl çok güzel bir doğum anınız olmuş rabbim acısını göstermesin sağlıklı bir ömür diliyorum hayırlı olsun inşallah 🤲🥰
MerveTeyze Sibelkrgl Allahım Allahım maşallah 🧿 Bir ömür böyle kolaylıkla güzellikle geçsin minik kuzunun kolay doğum için bir şey yapmış mıydın
Merve_vrl Sibelkrgl Ayy masAllah 🧿 darısı bize olsun inşallah 🌺 çok güzel bir doğum hikayesi olmuş..Allah analı babalı büyütsün inşallah ☺️
Beratelifnr Sibelkrgl maşallah Allah analı babalı büyütsün dua et bizde öyle doğuralım 40+1 bugünde bende bir tuhaflık var ama belirti yok bol bol dua istiyorum
gozdeannee Sibelkrgl ay maşallah darısı bizlere inşallah böyle güzel kolaylıkla doğum Allah analı babalı büyütsün ❤️
Kdr03 Hepimiz sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende 39+5 haftalığım sertleşme oluyor karnım da düştü gibi bel kasık ağrılarım var bazen oluyor geçiyor ama niye gelmiyor bilmiyorum