Kızlar 38+1 oldum ama artık doğsun istiyorum hızlandırmak için bişey varmı
Doğuramayanlarr
Slnege daha 2 haftanız var bebekler gelecekleri vakte siz ne yapsanızda kendi karar veriyor . Desteklemek adına bol yürüyüş yapabilrsnz
Slnege ben ne edeyim 40+3 😁
40+1 artık internette Doğum olması için dualar okuyorum öyle mi durumdayım 🤣
40+3 🙈😬
Bende 38+0 oldum bende doğsun istiyorum ama kendileri seçiyor vakitleri malesef. Bundan önceki iki bebeğim de geç doğduğu için bunda da erkenden beklemiyoruz malesef... ne yaparsam yapayım geç oluyor
Slnege beeennn🙋♀️ 39+3 olduk ama hala tık yok ve gerçekten artık çıkmak istiyorum
Bizde 38+3 haftalik olduk iki gundur cok hareketli acaba bu dogum belirtisi mi acaba ?
Slnege bence sen bebeğin gelmesine iyice kendini hazırla bol bol dinlen bebeğin geldiğinde herşey güzel olacak ama enerjin kalmayacak sen ne yapsanda bebekler kendileri karar veriyor ne zaman geleceğini normal Doğum düşünüyorsan bol yürüyüş pilates topunda zıplama sıcak suya oturma cinsel birliktelik merdiven inip çıkma ve evde çatlak için kullandığın yağın varsa perine bölgene sürüp masaj yapar gibi ovmanı yani oranı yumuşatmanı öneririm. Ama bol bol dinlenmeni de öneririm. Bebek doğduktan sonra bebeğinle çok mutlu oluyorsun ama lohusalık döneminde hormonlarının bi anda düşüşe geçmesi medeniyle hem psikolojik hemde fiziyolojik yorgunluk yaşayabilirsin. Bebeğin geleceği zamanı bilir az daha sabır inşalllah😊