Orianna95 Hacis aldığın ürün 70 $ üzerindeyse gümrük ücreti talep edilir yoksa günrük için ücret ödemezsin
zgeMutlu Hacis ben aldım çokta memnun kaldım sadece biraz geç geliyor kargo birde dolar üzerine satıyorlar.👍
Hacis Ozlmmm benim sorduğum bir yerde 160 dedi AliExpressten sipariş vermek istiyorum ama endişeleniyorum
zgeMutlu Hacis evet ben sıkıntı yaşamadım dolar yüksekken aldım 120 liraya şimdi daha uygunmuş hatta.
Hacis zgeMutlu evet evet sizlerle konuştuktan sonra aldım ya sipariş verdim 86 TL’ye geldi umarım değer beklediğime
zgeMutlu Hacis hayırlı uğurlu olsun canım ben çok beğendim seninki nasıl bir model olduğunu bilmediğim için yorum yapamıyorum☺️
Hacis zgeMutlu evet ya burdan atamıyoruz İnstagram hesabın varsa ordan atabilirsin bende alacağım modeli atarım 😇
Elizanderin Hacis lequeen çantalar burda 180 tl alibabadan 90 tl ye aldım 15 günde geldi birebir aynı hçbi fark yok.
Hacis Elizanderin bende aynı marka aldım evet haklısın bende 160 alacaktım alacağım kadın baya oyaladı beni gıcık oldum şimdi kendim sipariş verdim ben 86 TL’ye aldım
omertosvedos Elizanderin kalitesi genişliği nasıl acaba ben de sipariş versem. Bi de gümrük ücreti ne kadar ödediniz
Mrtnurr Hacis siparişler cok uzun süre sonra geliyr 40 gün falandı ben oyüzden sipariş vermedim kıyafet alan arkdslarm var ama canta alan yok kıyafetleri güzel