Hacis Ay AliExpressten bebek bakım çantası almayı istiyorum ama endişeleniyorum alan bilgisi, olan veya nasıl sipariş verildiğinden bilgisi olan var mı acaba??
Denisss Hacis canta almadimda baska urunlerde alisveris yaptim 25 krusluk urun dahi geliyor satici yorunlarini tercih ederek alisveris yapabilirsiniz
Ozlmmm Hacis Burada 130 liranın aşşağısında bulamadığım ürün AliExpress de 70 lira 3 gün önce sipariş verdim satıcı kargoya vermiş bile. Kesinlikle alırken sipariş sayısına bak tavsiye ediyorum siteyi.
zgeMutlu Hacis ben aldım çokta memnun kaldım sadece biraz geç geliyor kargo birde dolar üzerine satıyorlar.👍
Denisss Hacis ucretsiz sevkiyatlari tercih ettigim icin gumruk odemesi tarzi bi odeme yapmadim aldigim urunun odemesi cekildi hep kartimdan o konuda pek bilgim yok malesef 🤷♀️😔
Venus1 Hacis parayı çekene kadar kur farkı oluyor .para çekildikten sonra bir sey ödemezsin gümrükte filan
Hccrr Hacis aldığınız ürün pahalıysa gümrükte vergi ödemek gerekebiliyor .bi sınır vardı ama kaç dolar olduğunu şu an hatırlayamadım. Tabi çanta için vergiye gerek kalmıyor fiyatından dolayı. ben de aldım
Orianna95 Hacis aldığın ürün 70 $ üzerindeyse gümrük ücreti talep edilir yoksa günrük için ücret ödemezsin
Venus1 İlk olarak üye ol.face hesabıyla da olabilir.sepete ekle alacağın ürünü.yalnız fiyatına çok dikkat et sepete ekledikten sonra bazıları arttırıyor fiyatı.birde boyutlarina dikkat et kucuk gönderiyorlar bazen.geri bildirime tikla gerçekte gonderilenin nasil oldugunu gorursun.odeme zaten kolay.satin al butonuna tıkla.adresini yaz .kartin bilgilerini yaz.mesaj gelicek onayla.bir iki gün içinde para çekiliyor.dolar bu süre içinde artabilir.1 2 TL daha fazla odeyebilirsin haberin olsun.eger eline ulasmazsa açık anlaşmazlık açarsın paran iade ediliyor hemen.bu kadar 😊
Venus1 ı yerine i koyucaksın.ingilizce harfler yapicaksin sadece .mesela atıyorum ataturk caddesi seraffettin mahalesi gibi . Ş s olacak ö o olacak .öyle kabul ediyor.bu arada adres kısmına ekstradan ismini ve soyadini da yaz daha iyi olur .
Hccrr Hacis baby_fun store diye bir satıcıdan almışım .şu instagramda dolanan meşhur çantadan 😁 gayet kaliteli geldi sorunsuz . Ürün incelerken geri bildirimlerine bakın iyi yorumları olanları dikkate alın
Hacis Ozlmmm benim sorduğum bir yerde 160 dedi AliExpressten sipariş vermek istiyorum ama endişeleniyorum