Bllackrosie Kızlar doğumdan sonra yanınızda kim kalmalı ve ne kadar kalmalı? Daha doğuma çok var ama düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi? Yaşayan veya hazırlanan var mı?🥲
batununannesi__ Bllackrosie ay hastanede eşimle annem bekleyecek eve çıkıncada 3 4 gün kendimi toparlayana kadar annem kalıcak sağolsun
EbrKzlky Bllackrosie Benim nasipse annem gelecek Türkiyeden bitane okullu oğlum olduğu için 5 yaşında extra ihtiyacım var 🙈 2 ay kalıcak.. kaynanamda 2 haftalığına geliyor Türkiye den ama kalmasını istemiyorum kalmıcak o yüzden 😂 günü birlik gelir giderr
batununannesi__ Bllackrosie Hepimiz birbirimize yakınız annemgil olsun kayınvalidemgil olsun hastaneyede evede gelicekler hepsi ama kayınvalidem çalıştığı için yatılı kalmaz zaten gerekte yok kalabalığa annemde ben kendimi toparlayınca evine döner dediğim gibi yakın olduğumuz için bişey olsa çağırsam çıkar gelirler zaten maksimum 3 gün kalır
Minigiim-vebenn52 İkisinde de annemin kalmasını isticem ben çünkü mahrem kaynanama oramı buramı açamam rahat rahat sonuçta annem benle lavaboya bile gelir bide ben çok aşırı hassasım hastane kokusu bile beni bayıltıyor doğum anında iyice kendimden geçerim konuşma tarzı olarak isteksiz memnuniyetsiz olurum annem olsa daha iyi diğerleri beni yanlış anlayabilir hani istemiyorum diye anlarlar. Eve gelince de aynı şekil 3-4 gün annem kalır kendimi toplayana kadar ama annem de calsıyor bakalım aslında evde benle annem üç dört gün kalsa kendimi toplarım sonrasında da babasıyla beraber bakarız eşim ikindi dörtte geliyo işten sonuçta açıkçası kaynanamı çok seviyorum ama kalmasını istemiyorum çünkü rahat edemiyorum ama gçen gün telefonda konuştum doğumum kışın olcak kışın sizde kalırız bebeği bırakıp nasıl gidelim dedi bana 😂😂 bilmiyorum kardeşim bu işler ne olacak böyle dlslslsö ben kaynanamların yanında ayağımı uzatıp oturamıyorum bile düşün büyükler ya rahat olamıyorum saygısızlık olur diye 😂 eğer kendimi toplarsam kalmanıza gerek yok dicem güzel bi dille 🤦🏼♀️
Bllackrosie Minigiim-vebenn52 bizde de aynı muhabbet gelip uzun vade kalmak istiyor hatta eşimle bugün tartıştık. Mevzu kalması veya kalmamasından ziyade 1 haftadan fazla kimse olmasın istiyorum kendi başıma halledeceğimi düşünüyorum. Şubata denk geliyor doğumum kış e hastalık ortada çocuk kucaktan kucağa ya bişey olursa diye telaş yapıyorum şimdiden bide açıkçası kayınvalideme gelemiyorum çok seviyordum gerçekten kendi ailemden ayırt etmezdim. Ayıp etti biraz kırgınım o yüzden uzun süre kalsın istemiyorum.
Nnagish Kimin yanında kendini rahat hissedeceksen o kalsın , ve bu kararı sadece sen ver , çünkü doğumdan sonra nasıl bi psikolojiye sahip olucaksın bilemiyorsun 🤷🏽♀️
Bllackrosie Nnagish tabii ki öyle kim dinler kararımı kim anlamak ister şimdiden tavır sergilemeler imalar başladı o zamanı düşünemiyorum. Şuan bile o kadar canım sıkkın ki napıcam bilmiyorum🥺
Bllackrosie batununannesi__ benim annemler yakınlar yatıya kalma işi olmaz lakin kayınvalidem uzakta 10 saat yol eşim tutturdu uzaktan gelicek zaten torunu oluyor 1 haftalığına mı gelicek 2-3 hafta 1-2 ay kalsın ne zararı var diye. Daha öncesinde konuşmuştuk hatta 1 haftadan fazla kimse kalmasın diyede anlaşmıştık şimdi niye böyle yapıyor anlamıyorum. Bide Anlıyorum rahat edemezsin söyle böyle diyor ama anladığını düşünmüyorum keşke birada beni düşünse. Ne kadar yanında yatabilirim uzanma desen çekinirim. Giyim konusu olsa pijamayla duramam 🫠
batununannesi__ Bllackrosie benim eşim Allah razı olsun hiç öyle baskı yapmaz hatta kayınvalidemgil 3.katta oturuyo asansözleri yok çıkamıyorum ağırlaştım diye gitme oraya zorlama kendini sakın diyo doğumda da annem olsun annene gerek yok kendimi rahat hissedemem dedim tamam dedi direk bence bizim rahatlığımız her şeyden daha önemli o stresi biz yaşicaz sonuçta
Bllackrosie Minigiim-vebenn52 ay bilmiyorum şimdiden dert oldu zorumdan ağlayacam zor tutuyorum kendimi😂😂 dua edecem bu gidişle 😂🤣
EbrKzlky Bllackrosie Annem kalıcak dedim, Annem tek geliyor o eşiyle geliyor hepsini bir evde ağırlayamam zaten.. Zaten ben demeden kendi de dedi annen geliyormuş banada ihtiyacın olmaz zaten dedi bende nezaman oldu ki sağol dedim😂
Kahverengi Bllackrosie sezeryan oldum kimseyi istemedim açıkcası 2 gün sadece biri vardı yanımda sonra herşeyi ben ve eşim halettik
Bllackrosie Kahverengi nasıl söylediniz istemediğinizi bende istemiyorum 3-4 günden fazla maalesef bişey diyemiyorum. Az taktik olsun😂